1541
Цікаві факти про Марілін Монро
1,1 км Мерилін Монрое (Otis Monroe) загинув загальний парез (dementia, форма психічних захворювань, викликаних останнім етапом сифілісу).
2,2 км Мати Маріліна в психіатричному лікарні протягом багатьох років. Вона була в лікарні, де помер Марилін.
4571468р.
3. У Не існує фізичних доказів, що Марилін мав афair з Робертом Кеннеді. Можливо, вони просто друзі.
4. У Під час зйомок фільму «Святий рік», стосунки Марілін Монро та її другий чоловік Йое ДіМаггіо став гіршим завдяки ревнощі Йое. Тоді Марілін запрошував його до набору, щоб переконатися, що все буде добре. Але всього цього дня легендарна сцена була знята в якому потоку повітря від вентиляційних підйомників Марілинської спідниці. Я був лютий і скоро дев'ять місяців шлюбу.
5. Умань Більшість режисерів скаржилися, що не вдалося працювати з Маріліном. Він постійно забув і плутав слова, був пізно для зйомки, або навіть зникнув протягом декількох днів. Вже 20-40 бере на епізод, щоб добре вийти.
6. Жнівень У останній день зйомок акторка фільму «Безперервний» Кларк Гліб оголосив: «Лорд Ісус!» Я щасливий, що цей фільм, нарешті, був створений. Монро зумовив мене, щоб мати інфаркт. На наступний день Clark Gable перенесли інфаркт міокарда і загинув 11 днів пізніше.
7. Про нас Роберт Слетер (який написав книгу про Марілін Монрое) розширив ромів, які він був четвертим чоловіком Маріліна, незважаючи на те, що не було документального доказу цього факту. Він зробив гроші з нього. Не більше друзів Маріліна, ані її колеги знали Роберта Слетера.
8. У Тоні Куртис, який зірвав з Монроєм в "Only Girls In Jazz", - сказав він: "Поцілунки Марілін, як поцілунки Гітлера."
9. Навігація Актриса мала кілька пластичних операцій. Хірурги закріпили ніс, змінили форму її підборіддя і вирішили проблему з її волоссям, яка виросла трикутну протрузію на її лобі.
10. Є поширений міф про те, що Монрой бачив п'яту на одному з взуття пів сантиметра, щоб домогтися її знаменитого збиваючого гай, як в кіно «В Джаз тільки дівчинки». По суті, вона не зробила, і це гайство досягла під час зйомок фільму «Нягара».
Поповнення Яною Ямальтдінова
Веб-камера
Jelly підключений до електроенцефалографа (EEG) дає читання схожим на сигнали з мозку людини
Музей туалету в Німеччині.