7 маловідомих фобій

Номофобія. Технологічна революція приніс нам не тільки нові засоби зв'язку і зв'язку, але і нові фобії, серед яких страх не здатний використовувати мобільний телефон. Так, вона звучить дуже дивним, але тим не менш, ця фобія визнана в медичному світі і навіть має назву - номофобія. Люди, які страждають від номофобії, ніколи не залишають будинок без мобільного телефону, візьмуть його з ними в туалет і санвузол, і якщо ви знаходитеся бачити людину з номофобією, була поза зоною покриття мережі, ви гарантовано отримаєте свідка нервового розбиття!

Метрофобія. Якщо ви думаєте, що мегафобія є фобією, яка пов'язана з технологією, то ви дуже глибоко помилилися! Що ви думаєте, це мегафобія? Ні, метро і метро нічого не робити з ним! Людина з метрофобією боїться читати або послухати інших читати вірші.

Hippopotomonstrosesquipedalioфобія. Не погане ім'я, це не так? Звичайно, не можна сказати, що це перший раз, але ви вже можете вгадати, що люди з цим фобією бояться. Звичайно, hippopopotomonstrosesquipedalioфобія є побоюванням довгих слів.

Октофобія. Дуже логічна назва для дуже дивної фобії. Люди з октофобією бояться числа 8. Наприклад, я не знаю, як людина, яка боїться восьми, робить телефонні дзвінки, читає газети, або використовує кухонну техніку. Це не найбільш приємна фобія, лікарі кажуть, що в деяких випадках це фобія може призвести до панічних атак і тахікардії.

Генуфобія. П'ятий в списку незвичайних фобій є генофобією. Генуфобія – патологічний страх коліна. Людина, яка страждає від генофобії, не зносить шорти або короткі спідниці, і пам'ятка інших людей колін, здається жахливо непривабливим і викликає його тривожні напади.

Сомніфобія. Це фобія часто виникає у маленьких дітей. Люди, які страждають від сомніфобії, бояться закохатися. На щастя, з віком більшість людей повністю вилікуються. Але що ж бабаї, страх темних, монстрів, що живуть в шафі, і інші дивні фантазії можуть дуже лякати дитину, і він відмовляється піти на ліжко ввечері.

Старофобія. Що про страх хрестів і хрестів? Поведи його або ні, це фобія є і називається stauroфобією. Аверсія до релігії властива людям, які страждають від такої фобії, в підсвідомості.

Джерело: www.kabanik.ru

Веб-камера