У Тайвані є барбершоп, який робить взуття від людського волосся.

р.

Тайванська перукарня, яка має велику кількість зрізаного волосся щодня, вирішила внести її на практику. Після численних перемог на різних змаганнях перукарні, 54-річний вирішив спробувати себе в якості взуття. Вона виготовляла пару взуття з високими підборами за допомогою волосся людини. Цай Шиу-йінг також робить брошки і невеликі скульптури з того ж матеріалу.

«Я особисто люблю високі каблуки взуття, але на жаль, я можу тільки захопити їх. Якщо я купую п'яти взуття, вони зазвичай лежать, поки вони виростуть цвіль. Але якщо я не можу носити їх, я можу принаймні заперечувати шматок мистецтва до них, Tsai пояснює.

Робота на парі "волосатий" взяла Цай на місяць. Вони також потрібні волосся трьох осіб. За даними Цай, «донори» матеріалу були друзями і сусідами. Жінки стверджують, що її робота може бути виготовлена виключно з натурального волосся, так як штучний просто не може передавати всю спеку і зіпсувати від використання суперклею. В даний час Tsai Shiyu-ing задуманий для створення суконь і корсетів з волосся людини.

Незважаючи на те, що Цай отримав кілька пропозицій від колекціонерів, вона каже, що жоден з її людських творінь волосся не існує.

Відео можна переглянути тут.

Джерело: www.muz4in.net

Веб-камера