34 фактів Курте-Кобайн

1,1 км Як підліток, кобаїн жив у своєму другому будинку більше 8 місяців.

2,2 км Коли Нірвана була просто від початку, вони отримали факс з пропозицією від Metallica, але Нірвана відмовилася співпрацювати з ними.

3. У Протягом багатьох років компанія Cobain створила серію фільмів, які називають Super-8, одна з яких має місце самогубства Cobain.

4. У У вільний час курт полюбив купити шматочки м'яса і знімати їх у сусідні ліси.

5. Умань У червні 1976 р., коротко після того, як його батьки розлучалися, молодий кобайн писав на спальній стіні: «Я ненавидаю маму, покатала тато, да капелюхи мами, мами капелюхи тато, це просто неможливо не бути сумним». ?

6. Жнівень Кобаїн мав можливість приєднатися до ВМС США, і він обговорював його з рекрутерами одночасно.

7. Про нас У інтерв'ю Кобайн сказав: «Я зустрілася з багатьма розумами, які здатні зберігати і перетравлювати величезну кількість інформації, але ніхто з них не мав мудрості цінувати пристрасть. й

8. У Кобаїн записав свої перші композиції у 1982 році в його будинку Тітка Марі та під назвою «Організований настій».

9. Навігація Кобаїн почав приймати його щодня, щоб зменшити біль в животі.

10. За деякими джерелами, він провів $100 на геоін щодня.

11. Після того, як Нарвана стала відомою, музиканти хотіли б грати на першому міжнародному фестивалі підземних змагань в олімпіаді, але координатори проекту відмовилися від них, які глибоко ранили Кобайн.

12. Курт іноді мав моменти, де він міг сидіти в кутку за 45 хвилин і не скажеш слово.

13.00 р. Кобаїн колись сказав: «Арт, який має довгострокове значення, не може бути оцінений більшістю, тільки невеликий відсоток буде зрозуміти і оцінити його. й

14. Кобаїн може читати діалог із Закритими обліковими записами Третього слова для слова.

15.00 р. Кілька годин після виконання в суботу Night Live і всього тижня, перш ніж Нікомінд був No1 на графіку, Cobain отримав повторний прогноз наркотики. Сонце Любов знайшов його на 7 ранку, лежачи на підлозі. Вона зуміла відродити його за допомогою бризки води.

16.00 р. На Різдво 1991, Кобайн і Courtney Люблю переїхала разом з невеликою кімнатою в квартирі свого друга.

17.00 р. Якщо він хотів би бути No1 на білборді, Cobain відповів, "Це як 16th, якщо більше людей будуть поціновувати вас з * д."

18 років Один з найдорожчих предметів для Кобайн був авторським виданням Голого сніданку Вільямом Бурхулі.

19.00 р. У 1992 році Кобаїн заявив, що він і Courtney Love провів мільйон доларів: $80,000 на особисті витрати, $380,000 на податки, $ 300,000 на будинок в Вашингтоні, D.C., і відпочинок на лікарів і юристів. "Це не так багато, - сказав він після

20. Після виконання "Територіальні Пі*сінги" в суботу Night Live, Cobain і басист гурту почали поцілунки.

21. Перед тим як стати відомим, Cobain працював інструктором в дитячому басейні.

22. У віці 6 років він почав кинути 7-Up банки, заповнені камінням на поліцейських автомобілях.

23. Після прослуховування «В Bloom» вперше і усвідомлення того, як було хороший склад, сказав Courtney Love: «Я відчував себе шкода курту, я вже уявляв кошмару, який чекає його після того, як ця пісня вийшла».

24. Як у дитини Курт мав барабанний набір у вигляді Міккі Мауза.

25. Кобаїн писав, я був змушений стати пов'язаним рок-зіркою. Не виступи, інтерв'ю або що-небудь. Все це через тих, хто не допоміг розвитку скелі, які тільки заважають проявам митця. й

26. Кобайн вперше побачив себе на телевізорі 28 вересня 1991 р. Відео з MTV.

27. У віці 1, Кобайн був одягнений для Хеллоуїна в ріжучих костюмах дружини.

28. Кобайн колись сказав: "Я витрачаю більшість мого життя чоловіка, але я завжди віддаю перевагу висихати з дівчатами, я люблю м'яку музику." Але все змінилося, коли я почав грати маюана.

29. До запуску Smells Подібно Підліток Дух, курт проголошений, "Courtney Love є кращим f*ck в світі."

30. Улюблена пісня Кобаїна «Гігантик» виконана Піксі.

31. Сонце Любов колись сказав: «Курт був чистим і неймовірно амбітним, він отримав все, що він хотів. й

32. Коли Нірвана була просто від початку, Курт заявив, що він переповнений 5 ночей на тиждень.

33. У початковій школі батько Курта приніс його до боротьби, але хлопчик не хоче боротися, весь час він сидів на килимі, переплетений і нічого не робив.

34. У листі до свого батька Кобаїн писав: "Я нічого не взяв з вас і моєї матері, бо коли я вирощував, я отримав ту ж дозу від вас."

Джерело: www.bugagaga.ru

Веб-камера