25 Факт Джонні Деппе

1,1 км Улюблений напій Depp - шотландський віскі

2,2 км Іванни не кінчив старших шкіл. Це те, що він сказав про це: «Школа є дивною і незрозумілою структурою для мене. Я не впевнений, що вона робить роботу ефективно. Це дебатний номер. І я думаю, що рівень, на якому школа не приваблює хороших вчителів. Багато хто з них не піклуються про свою роботу, вони не хвилюються про якість освіти, але тільки про отримання платних. й

3. У Під час своєї романтики з акторкою Winona Ryder отримав собі татуювання – Winona Forever. Після розриву зв'язків він загинув його в Wino Forever (в Wino slang - al*holic).

4. У Джонні рука татуювала в Піратах Карибського моря Курка Чорної Перли була пофарбована спеціально для зйомок. Але після виходу картини, депп отримав реальну татуювання, з різницею, що птах на цій тату летить в іншому напрямку, а ім'я "Jack" символізує сина, не Джек Воробей.

5. Умань Ім'я Івана Кристофера Depp II.

6. Жнівень Перекладений з німецької мови, його прізвище означає «ідіот, фольга», про яку Депп сам любить жартувати.

7. Про нас У венах актора протікає кров Черкаських індіанців, ірландців і німців.

8. У Johnny Depp придбав кілька картин відомого серійного вбивця John Wayne Gacy.

9. Навігація Він дав Ноель Галагер білої гітари з літерою "П". Gallagher грає цю гітару регулярно на концертах Oasis. "Пі" - це ім'я гурту Depp, яка грає в часі.

10. Він зношує тату з ім'ям сина Джека і з бісеру feneck, зроблені дочкою Лілі-Роса.

11. Марлон Брендо.

12. На додаток до зйомок у повнометражних фільмах Джонні Депп спробував себе як режисер кліпів для Vanessa Paradis, що зірвали в документалістах, а з 2005 року є офіційною Монбланк.

13.00 р. У віці 13 років матері дав йому гітару, і він почав грати в гаражні рок-групи. За його словами, близько того ж віку він втратив свою невинність, а до 14 років спробував всі види ліків.

14. Johnny має 13 різних тату на своєму тілі.

15.00 р. Коли дубінг фільми з Джонні Депп виступить російською мовою з голосом театрального актора Олександра Баргмана.

16.00 р. У віці 16 років він розлучився.

17.00 р. У віці від 15 років він змінив близько 20 місць проживання. Він був тому, що його мама любила змінити речі.

18 років Іванни став найбільшою геологічною людиною 2003 року за версією Народного журналу.

19.00 р. Як і дитина, Джонні постійно страждали богослужіння однолітків, які називали його Джонні Глибоким (від "дупи" - доторкнувшись).

20. Він любить абсинте, малюнок, збір зброї і комах.

21. Кінотеатр «Нічмаре на вулиці Елем», де актор відігравав роль Глену.

22. У 2004 році Джонні купив одну з островів Багамських островів в Атлантичному океані і назвав її Червоною галереєю, але він називає його «Дистант-Айленд».

23. Депп назвав один з шести пляжів його острова "Гонзо" після самостійного "гонзо" журналіста, мисливця С. Томпсон (приблизно більше називають Рай, Лілі Роза, Джек і Брендо, після дружини Іванани, дітей і вчителя). На пляжі "Гонзо" розташовані елегантні скляні столи; центр кожного з них прикрашений обличчям Тхомпсона.

24. Джонні має власну яхту, яку він назвав "VaJoLiRoJa", яка стоїть на VAnessaJOhnnyliROseJack-Vanessa (дружина, дружина), Johnny (Deppself), Lily-Rose (ім'я дочки Джонні), Джек (ім'я).

25. Улюблене місто Джонні - Париж: "Паріс - це просто чарівна і незламна атмосфера, її повітря просто зачаровує і надихає творчих людей, художників і митців ..."

Джерела: www.muz4in.net та www.peoples.ru

Веб-камера