555
Ашрита Фурман - рекордний тримач Книги рекордів для кількості записів
Ашрита Фурман вже виграла 103 рекорди Guinness, в тому числі записи, встановлених в дуже складних або небезпечних умовах, а також в самих екзотичних місцях на планеті. Він тепер займає більше 20 записів про небесність, включаючи рекорд для більшості записів. У другому місці з 18 записів є Paul McCartney. Тим не менш, їхні записи далеко один від одного, тому що записи Маккартні є його хітами, і Фурман спеціалізується на стрибках, ходьбі, шпинні, шпиннінглі, юглінгі, балансування і подібного.
Ашріт продемонстрував неймовірну витривалість і швидкість. Наприклад, стрибайте на пого-пригарі (відгуки) під водою на річці Amazon протягом 3 годин і 40 хвилин, піднімаючись вгору і вниз на одному «гразері». 16 миль на ногу Mount Fuji в Японії, прокочував 12 1⁄4 миль по всій довжині дороги Paul Revers в Массачусетс, зробив 4,495 глибоких колінних вигинів в 1 годину, пройшовши більше 129 км, проводячи пляшки молока на голову! А також за 24 години виконують 130,000 стрибки з мотузкою, зроблені 8,555 ліфтів верхнього тіла з тренажером для розвитку м'язів черевної порожнини в 1 годину на фоні Ейфелевої вежі і побігти одну милу, обертаючи обруч навколо талії, в рекордний час - 14 хвилин 25 секунд - по набережній Московської річки навпроти Кремля.
Ашрита вперше представила кілька нових видів спорту, в тому числі «земний ряд», використовуючи перетворний тренажер з колесами, щоб приїхати на 1,500-мілля (2,413 км) дорогу на острові Балі; підводне плавання з трьома провідними кульками (більше 48 хвилин в акваріумі, наповненому рибою, в Новій Зеландії) і стоячи на гумовому аеробному кульці (більше 3 годин 30 хвилин в Індонезії). Він також має запис на забіг на уніциклі в зворотному порядку 85 км.
Однак, крім приголомшливих записів витривалості, Ашріт Фурман встановлює кілька, так як він сам каже, «стапів і пологів» записів, які можна сміливо віднести до останніх двох: відігравати «бліки» на час – відстань однієї милі (1,609 м) – і зловити максимальну кількість винограду в одну хвилину від відстані близько 5 метрів від кишеня. Час запису, за який Ашріта «запечена» чіп («flea», натиснувши на неї ще один чіп на гладкій поверхні терміналу підлога Малайзійського капіталу «Міжнародний аеропорт Куала-Лумпур» 26 хвилин і 25.8 секунд. Кількість винограду, спійманих ротом за хвилину, була 68. Попередній запис був 55.
Я люблю стипендії і пологів, таких як запис блохи, оскільки я хочу, щоб люди сміятися. Тексти пісень, а це означає: Якщо ви думаєте, що я божевільний і сміятися на мене, я буду щасливий. Ашріта Фурман сказав в інтерв'ю.
«Я намагаюся показати інших, які людські здібності безмежні, якщо ми дійсно віримо в себе». Фурман стверджує, що навіть його амузингові записи вимагають величезного визначення, концентрації та фізичного виховання.
Джерело: gazeta.aif.ru
Веб-камера