10 Факти про цікаві клуби

Так багато людей, так багато інтересів. Іноді люди з схожими інтересами вступають в клуби.

1,1 км Члени британського «Клуб 13» збивають дзеркала, посипають сіллю, висвітлювали три з них з одного матчу і ділігентно відкриваються парасольки в номерах. У Нью-Йоркі також були вечері в присутності 13 чорних котів.

2,2 км У Німеччині, до Ради клубу звертаються, зокрема, до уряду з вимогою, що особи, які занурилися під сороку років, отримують вільні вуги.

3. У Учасник Нью-Йоркського клубу близнюків може бути лише тим, хто схожий на якусь славну людину, клуб має 11 Ейзенхаушерів і 7 церков.

4. У Пішохідний клуб, заснований в Нью-Йорку, в 1964 році складається з 2 осіб. Проте, президент клубу і скарбник незабаром придбали автомобілі і клуб перестали існувати.

5. Умань Клуб людей з коротким малюнком, відкритий в Іспанії, має 45 осіб. Його основне завдання – надати своїм членам театральні квитки в перші три ряди.

6. Жнівень New York Divorce Club має філії в 30 американських містах. Останнім часом клуб підняв питання рецензування закону про розлучення, особливо в частині, що забезпечує несплату алімонії.

7. Про нас Нідерландський бакалаврський клуб був реорганізований в політичну партію і один раз навіть призначений для участі у парламентських виборах. «Дуцькі бакалаври враховують життя холостяка ідеальна форма життя. й

8. У У Лондоні є клуб професійних райдерів. У першій зустрічі взяли участь актори, невизнані артисти, невідомі музиканти та юристи, клієнти яких надсилали галоуму.

9. Навігація У Аргентині, в даний час є 137 членів. Члени клубу є сином-правом, який добре лікує матір'ю.

10. Клуб зловживаних дружинами протягом 70 років. Незважаючи на те, що під каблуками своїх дружин, клуб має лише 40 членів. У Йоркширі взяли участь 20 осіб. Анонім направив телеграму до президії конгресу, які читають: «Я не міг приїхати: моя дружина не дала мені йти. й

Джерело: www.radioc.ru

Веб-камера