565
Факти про дивність відомих особистостей (частина 2)
Едгар Пое може сидіти на години на столі і старатися мовно на аркуші заготовки паперу перед ним.
р.
Джордж Санд написав кожен день до 11:00, і якщо вона закінчила роман на 10:30, то відразу почав новий, на якому вона працювала на півгодини.
731742
Француженський фабуліст Lafontaine, коли вона знайшла натхнення, за години кидається по вулицях, що не занурює пасер-по вулиці, дивляться з сюрпризом, як жестами, стегнами ніг, стрибаючи на вершині голосу лінії, що народжуються.
3610Р. 4200Р.
Бернар Шав, вже в старій вік, покласти на гумові черевики, натискати на всі кнопки траншеного клока і, адресуючи господарю, сказав: Я збираюся писати гру! Я пішов на ринок, де було дуже зайнято. Він часто бачив на комбінованих поїздах з блокнотом своїми руками, швидко наклеюючи лінію по лінії.
Дума (father) писав тільки на спеціальних квадратних аркушах. Якщо така папір не була надана або вона вибігла, він припинив роботу.
Після того, як Ампер, залишивши свою квартиру, написав в крейди на двері: Ампер не буде дому до ночі. Але прийшов додому вдень. Я прочитав напис на мої двері і пішов назад, бо я забув, він був Ампер.
Ейнштейн, зустріч свого друга і всмоктується в своїх думках, сказав: Приїхати і подивитися мені на ніч. У мене є професор Стимсон. Його друг, головоломка, об'єктований: А я Стимсон! Einstein відповів: Неважливо!
Джерело: www.wowfacts.net
Веб-камера
У Великобританії продаються зелені черв'яки для риболовлі
У жовтні в Азію зароджується сім мільярдів доларів.