475
Люди без вищої освіти, швидше за все, страждають від хвороби серця
Професор Тарані Шандола, з Університету Манчестера, проаналізував дані з 4,311 Britons, що народилися в 1958 році. Як виявилося, чоловіки, які тільки закінчив вищу школу, мали 4% шансів на розвиток хвороби серця після 50 років. У той же час, у віці 30-42 років, ризик виникнення проблем серця знизився на 3%. Схожі результати були знайдені серед жінок.
Здоров'я нерівності є важливим занепокоєнням у Великобританії та в іншому місці. Ми повинні думати не тільки про своє майбутнє, але і про те, що ми можемо зробити, щоб поліпшити здоров'я тих, хто не мав можливості отримати освіту, Хандола сказав.
"При цьому дослідження не доведе, що вступ до освіти у дорослому віці буде автоматично покращувати Ваше здоров'я, ми пропонуємо надію тим, хто випускник без будь-яких кваліфікацій", - додав він.
Раніше команда вчених з Університету Лондона виявила, що люди без вищого віку освіти швидше. Це пов'язано з тим, що вони часто залежать від шкідливих звичок, рідко грають спорт. Крім того, вони не можуть дозволити собі якісну медицину, яка їх більш освічених однолітків.
Джерело: www.utro.ru
Веб-камера
Eleftheria є рок-групою з п'яти грецьких ченців.
Кока-Кола втратила лише в Шотландії та Близькому Сході