Дружина німецького канцеляра Helmut Kohl здійснила самогубство через алергію на світло

Йогана Клара Еленор Коцл, дружина колишнього німецького канцлера Хельмута Коль, узгоджував грипу в 1993 році. Під час своєї хвороби вона приймала пеніцилін, в результаті чого рідкісний стан - алергія на світло, що тягнеться як фізичний біль, так і внутрішній страх контакту з денним світлом. Hannelore переїхав до Ludwigshafen. З моменту першої дамської хвороби було прийнято рішення не йти громадськістю, багато журналістів припускали, що між нею і Коклом.

6 липня 2001 р. о 11:15, дружини водія та господиня Колянської сім'ї, Хілде-Шебер, виявили, що її господиня померла. Замітка була прикріплена до дверей до кімнати Ганнелера за межами казки: "Сьогодні я пішов до місця пізно". Будь ласка, не турбувати мене, хочу спати. Повідомляємо, що він бачив до міліції.

Когль було повідомлено про смерть дружини, а він був на пліч-ті роки в Реіхстагу. Час і половина пізніше він прибув у Лудвігшафен літаком. У листі до чоловіка Ганнелер писав: Я завжди любив вас дуже багато. І спасибі за все, що ви зробили для мене. Крім того, вона попросила Хельмут переконувати громадськість, яка вона загинула в ДТП, але до того часу він прочитав лист неможливим. В цілому, загиблий лівий вісім таких літер, призначених для чоловіка, як синів, так і деяких друзів (не з них згодом виготовляв їх зміст).

Джерело: en.wikipedia.org

Веб-камера