Чоловік і жінка. Історія

р.
Моя дружина хвора. Про проблеми на роботі, її особисте життя, її збої та проблеми з дітьми. Вона втратила 15 кг і зважала близько 40, у віці 35. Вона оголена в, з'ясувалася постійно і здавна на всіх і всіх. Вона не була щасливою. Постійно болить голову, сердечко і защемні нерви в спині і ребер. Погано кинулася, впала в ранок, була втомлена і не отримала достатньо сну. Наші відносини були на краю. Її краса почала йти десь, сумки під очима з'явились, вона почала погладжувати і доглядати за собою. Вона відмовила зірвати фільми і взагалі від будь-яких ролей. Я втратив сподівання і думав, що ми незабаром розлучилися. Але потім я вирішив діяти. Я отримав найкрасивішу жінку на землі.

Вона є ідеальним з більш ніж половина чоловіків і жінок на землі, і я допускається, щоб падати поруч з нею і захопити її плечі. Я подарував своїх сюрпризів, я зробила свою щасливу хвилину. Подарунок і життя для неї. Він сказав про своє суспільство. Я поставив всі теми в її напрямку. Він оцінив своїх своїх друзів. Не вірите, що це цвіте. Вона ще краще, ніж раніше. Злий вага, припинив нерв і любив мене ще більше, ніж раніше. Я не знаю, що вона може любити. І я дізнався одне: жінка є відображенням чоловіка. Якщо ви любите її невинно, вона буде.
浜у 涓 蹇