463
Є діаманти в полум'я свічки.
«Не знаю, що свічка полум’я виготовлена з» – ця фраза почала наукове розслідування, результати яких вражають вчені. У полум’ях знайдено чотири модифікації вуглецю, в тому числі діаманти.
Перші свічки з'явилися близько 200 років до початку нашої ери в Китаї. І хоча в нашому віці свічка є більш атрибутом декоративного мистецтва, його полум'я може стати предметом наукових досліджень.
Все почалося з того, що один професора Зу, який вивчає процеси згоряння, однозначно зауважив, що жоден з вчених серйозно вивчав склад полум’я. Тоді Узонг вирішив заповнити цей проміжок у знаннях.
Він і його колеги в літературі виявили, що вуглеводні на підставі полум'я, на виході стають вуглекислим газом.
Потім за допомогою анодизованих алюмінієвих плівок дослідники збираються продукти згоряння і знайшли чотири основні модифікації вуглецю в центрі полум'я: діамант, графіт, повнорядні та аморфні частинки.
Вчені здивовані цим результатом, оскільки всі форми формуються в різних умовах. І, звичайно, ніхто не очікував, що алмазні наночастинки на другий з'являються близько мільйона і половини.
Джерело: www.membrana.ru
Веб-камера
У Сполучених Штатах є найбільш шкідливий ресторан у світі. Це називається Grill Heartstroke.
Не можна ловити холод на північних і південних поляках.