582
10 Факти про Metallica
1,1 км Пісня «Ніч Елсе Маттерс» починається з відкритого 1, 2, 3 і 6 рядка. Джеймс Гетфілд почав писати його по телефону, залишаючи тільки одну руку безкоштовно.
2,2 км У Warcraft III був представлений "Війна І трава Рім". Символ "Бандіт" вимовляє фразу: "Роамер, маркер, маркер, вагабонд, виклик мені те, що ви будете." І сказав Beastmaster, де я лікую голову, є будинок. Дивитися скеля? "Чому я кладу голову додому. Побачити, що скеля? Ось моя подушка.
3. У Під час 2003 р. в’язниці в’язниці в’язниці використовувалася пісня «Enter Sandman». Відіграли вогнетривкі в’язниці, щоб «зламувати їх стійкість, набиваючи їх культурно-відчужною музикою». Американські дитячі пісні також використовуються для цього, в тому числі музики з дитячого телевізійного шоу «Дінозаур Барні».
4. У «Нью Елсе Маттерс» – єдина пісня Metallica (крім бас-сопруга Cliff Burton під назвою «Anesthesia Pulling Teeth»), записана без Кірка Гамметта. У відповідь на питання вентилятора в журналі "Що що!" Джеймс підтвердив, що він записав всі частини гітари для самого нікого Елсе Маттерс.
5. Умань Слова для пісні «Один» натхненна романом Далтона Трумбо «Джонни Горт Його Гун», який розповідає історію Першої світової війни солдата, який підірвав шахту і втратив кінцівки і почуття, але все ж продовжує жити біологічно і зберігає здатність думати в таких умовах. У "One" перед слухачем з'являються ментальні фотографії і почуття людини, що спійманий в аналогічній ситуації. У січні 1989 року відбувся перший музичний ролик в історії Metallica.
6. Жнівень Kirk Hammett описує, як був написаний знаменитий Enter Sandman riff: Soundgarden просто випустили свою Лудер Than Love. Я намагався зловити свою роботу з великими, важкими рифами. Він був два годину вранці, я кладу на стрічку і забули про нього. Коли Ларс Ульріх почув риф, він сказав: «Чому чудово. Просто повторіть першу частину чотири рази. І зробив його ще більш лову. й
7. Про нас Джеймс Гетфілд приймав, що введення (вирощування звуку вітрового інструменту) пісні «Unforgiven» запозичене з одного фільму в жанрі «Західний» і відтворюється в протилежному напрямку, тому вкрай важко дізнатися його. Запобігання претензій від правовласників, група не погоджується, що це було. Вважається, що 1965 рік фільм для єврейських доларів Детальніше з Clint Eastwood, відповідно The Showdown Enio Morricone.
8. У У запровадженні на пісню "Не прочитати на мене" звучить вісім барів від знаменитої пісні "Америка", яка була написана Леонардом Бернштейном для музики "Західна бічна історія".
9. Навігація Один критик, приглушений ніщо Else Matters, сказав Metallica є єдиною важкою металевою групою, яка поважна доросла може слухати без почуття його IQ неконтрольовано близько до нуля.
10. «Whiskey in the Jar» – традиційна пісня. Текст розповідає про хребта, яка робила офіційну і після звинувачення дружини кесону. У 1998 році було виконано безліч сучасних гуртів, в тому числі U2 і Thin Lizzy, але версія Metallica вважається однією з найбільш успішних і навіть виграла групу премію Grammy в 1998 році.
Джерело: www.topmetal.ru
Веб-камера