10 дивних покарання

до 1 2 3 4 5+

1,1 км У Канаді незаконно публікувати результати виборів у Facebook та Twitter перед зупинкою опитування. Для того, щоб порушити цей закон, ви можете бути штрафовані $25,000 або в'язали протягом 5 років.

2,2 км У Данії ви затримаєте для носіння маски в громадському житті. Закон було прийнято, щоб влада могла розглянути, що саме стосується протесту.

3. У Для того, щоб зробити задоволення Царя Таїланду або його фотографії, ви в'язали протягом п'ятнадцять років для ізоляції монархії.

4. У У Канзасі не потрібно починати з трафіку. Для стяжки шин на асфальті можна їхати до в’язниці 30 днів.

5. Умань Не парк в зонах відключення в Південній Кароліні! У 2006 році юнака звинуватила про те, що цей есеміадор був засуджений до зносу знака на грудях: «Я не вимкнений, я просто припаркував там, шкода! й

6. Жнівень У Малаві покарані ті, хто «до того, як ворожі казки, порушують цвинтарі або відступають до почуття жіночності».

7. Про нас До недавнього часу в провінції Шаньдун, Китай, якщо ви використовували Інтернет занадто багато, ви можете відправити в клініку, де ви будете обробити електрошоком. Міністерство охорони здоров'я поновило закон у липні 2009 року.

8. У Сінгапур має високі штрафи за все. Наприклад, якщо ви приносите неприємні плаваючі фрукти дріана для громадського транспорту, вам доведеться заплатити $3,500 штраф. І якщо ви перезавантажити свою візу, ви будете збиті з прутами - палички ротанга чотири ноги довгий і половину дюймовий густий, замочений в воді.

9. Навігація Якщо ви були кравецькими, які живуть в Афганістані, ви отримаєте джейл час для вимірювання жіночих клієнтів. Якщо ви були жінки, які використовували лак для нігтів, ваші пальці будуть відрізані.

10. У Китаї, у разі шахрайства, хабарі, або іншого зловживання, ви ризикуєте смертну пеню. Як глава компанії, яка в 2007 році була засуджена до смерті за великим фінансовим шахрайством. Він подрібнив незліченні інвестори з підробленою програмою, щоб підняти гігантських мурах і зробив $390 млн.

Джерело: www.radioc.ru

Веб-камера

Tags

See also

New and interesting