15 фактів про Sarah Jessica Parker

1,1 км Sarah jessica got її перша роль у віці 8 коли вона з'явилася на телевізорі в маленькій дівчинки матчу.

2,2 км Професійну дитячу школу в Нью-Йорку Вчився балет і співати на американському балетному театрі.

3. У Сара - Національний Посол Америки для UNICEF

4. У Сара лівою рукою.

5146361

5. Умань Сара завоював 4 Золотий глобус премії (2000, 2001, 2002 і 2004), а потім отримав Емми в 2004 році (для провідної ролі в комедії серії Se*s в місті) через 5 років премії об'єднала свою сторону.

6. Жнівень Її контракт чітко стверджує, що вона не буде знята. Вона єдина з 4 дівчаток в серії SBG, які ніколи не трахаються на шоу.

7. Про нас Сара, як Каррі, має ту ж пристрасть для взуття. У своїй шафі є більше 100 пар від Маноло Благонік.

8. У вона не зацікавила школу. «Я був у хмарах. Я хотів бути актором. Я кохав Нью-Йорк, і я любив отримувати на метро і аудит, будучи незалежним, тому я не дбаю багато про школу. Але я не пишу його. Я хочу, щоб я був гарним студентом. й

9. Навігація Сара є єврейським.

10. У 2005 році читачі журналу «МАКСІМ» Сара Джессі Джессі Паркер визнано найбільш незайманою жінкою у світі.

11. Один день, Сара Джессіка, ходячи через ринок блохи, подивившись в її квартиру милий засклений замок. Після того, як вона повернулася до неї через деякий час, шафа вже була придбана. Що було її сюрпризом, коли він знайшов його... в своєму персонажі Каррі Бредшав.

12. Sarah відігравав як позитивні, так і негативні персонажі. У деяких кіно вона навіть грала собаки.

13.00 р. Прес почав показувати увагу Сараю тільки після того, як журналісти дізналися про свою справу з Робертом Пунеєм Джерем, з яким актриса проживала кілька років; актор Микола Кейдж і Джон Кеннеді Джер.

14. Сара взяв близько 70% шафи з серії телевізорів «C*s in Big City».

15.00 р. Маноло Благонік назвав взуття на її честь. Модель називається SJP.

Джерело: www.purepeople.ru

Веб-камера