444
Найсвіжіші жінки в світі вагою 291.65 кг
Найсвіжіші жінки в світі, за версією Книги рекордів Guinness, вагою 291.65 кілограмів.
Ця екстравагантна назва прийшла як сюрприз до 47-річного домогосподарка Pauline Potter від Sacramento.
«Я завжди думав себе як дуже приваблива людина: Я хотів, що я бачив в дзеркалі, люди приділили увагу мені, як я прогулявся по вулиці, а каваліри підкреслилили за мною." Можливо, тому я трохи відпочив, і коли я прийшов до себе, це було занадто пізно, говорить Pauline зі сльозами в очах.
Чудова історія того, як красива Pauline прийшла до життя, як це буде опубліковано в новій редакції книги рекордів Guinness, які з'являться на полицях 15 вересня.
Поттер каже, що вона не хоче стати всесвітньо відомою своєю формою, і говорить про те, що найбільша жінка в світі заохочує її схуднути якомога швидше і, нарешті, почати жити для задоволення. «Я хотів зробити все, щоб схуднути. Я пішов на багато лікарів, але я не можу знайти підтримку і розуміння від них, говорить Paulina. Зателефонувавши до Книги рекордів Guinness стала кроком розпаду для мене надії отримання кваліфікованої допомоги і розповісти історію світу.
Джерело: www.unnatural.ru
Веб-камера
Назва Ісуса згадується частіше в Кр'яні, ніж Мухаммед.
Найбільший крокодил спійманий в останні 20 років зважився 1075 кг