Вінні Поу був спочатку названий Едвард Ведмідь.

Автор книги про пригоди Вінні Пооха, Алана Мілна, купив ведмедика в магазині кафедри і дав йому сина на перший день народження. Дитина відразу любила цю іграшки. Оскільки дитина ще не змогла говорити, батьки дали ведмедя спільне ім'я Едварда, коротке для Тедді (а також Феодора).

Коли, через 3 роки, Мілн прийшов з сином до зоопарку, він відразу подобав ведмедя імені Вінніпега. У свою честь хлопчик перейменував свою улюблену іграшка - Едвард став Вінні. Той факт, що Вінні - це жіноче ім'я вказує на те, що гендерна ведмедя не визначена. Хоча Winnie, швидше за все, з'являються як хлопчик (he) у книгах, є місця, де його гендер стає невизначеним.

У 1981 р. Крістофер Робін Мілн, 61, вивів пам'ятник в ведмедя Winnipeg в Лондонському зоопарку.

Пух в назві Вінні - це прізвисько, як зазначено статтю між назвами: Вінні-Поох. Назва Пу (Ukrainian Pooh - імітація звуку дихання, вказує на легкість повітря) була викликана лебідкою, який жив з друзями Milne. Це лебідь, а також оригінальне ім'я ведмедя, Едвард, згадується в збірнику Коли Were Very Little. Таким чином, прізвисько «Пох», або «Пох» в російській версії, робить ім'я комічною, що свідчить про те, що жир і важке ведмедя було прізвисько «Пушинка».

Як прізвище Вінні Пої, де він потребує його, Milne завжди використовує просто Ведмідь.

Якщо одягнемо все разом, Winnie the Pooh's real name is Edward-Winnie "Pooh" Bear.

Веб-камера