875
Тісто на однокласників
Звичайно, ніхто не сподобається, якщо його фотографії виражаються гострим негативним.
Або, якщо ми говоримо про однокласників, поставте низький бал.
Але для деяких людей сайт помітно з'їдає свої мізки так помітно, що навіть для кожного 4-го класу вони реагують, якщо вони були відхилені в кращих почуттях в найнижчому і брудному шляху.
Що станеться, якщо ви кладете блок? Прочитати і підготуватися до падіння таблиці заздалегідь, тому що це дійсно смішний.
Написати котел
Є такий сайт... odnoklassniki.ru.
Я зареєстрований на ньому, але я не збираюся до поштового відділення без повідомлення.
Так що хтось забрав свої рахунки і запустив погані сорти на всіх.
Ви не знаєте, як хворі люди і які вони готові робити через напис «1» перед їх фото.
Чому це не так?
Або, якщо ми говоримо про однокласників, поставте низький бал.
Але для деяких людей сайт помітно з'їдає свої мізки так помітно, що навіть для кожного 4-го класу вони реагують, якщо вони були відхилені в кращих почуттях в найнижчому і брудному шляху.
Що станеться, якщо ви кладете блок? Прочитати і підготуватися до падіння таблиці заздалегідь, тому що це дійсно смішний.
Написати котел
Є такий сайт... odnoklassniki.ru.
Я зареєстрований на ньому, але я не збираюся до поштового відділення без повідомлення.
Так що хтось забрав свої рахунки і запустив погані сорти на всіх.
Ви не знаєте, як хворі люди і які вони готові робити через напис «1» перед їх фото.
Чому це не так?