1,1 км Напередодні роботи мали сирійські коріння. Його біологічний батько Стів Абдулфатта Яндала.
2,2 км Сестра роботи – письменник Мона Сімпсон. Про своє існування як дорослий. Перший роман, Anywhere But Here, був про її стосунки з батьками, які, звичайно, є батьками і Steve Jobs. Робота і Сімпсон були ненависті своїх відносин до 1990-х років. Це (на деякій мірі) аргумент в природі і натурі. Дві діти мають унікальне сприйняття життя і знаходять себе серед кращих творців в абсолютно різних сферах.
3. У Біологічні батьки, як випускники, сумнівалися у їх готовність взяти на себе тягар виховання і дав сина до прийняття. Через кілька років вони мали ще одну дитину. Щоб майбутнім прийнятим батькам, батьки Стів мають лише одну вимогу – вони повинні мати вищу освіту. Але пара, яка приймала до них дитину. Як це виявилося, вони не отримали освіти в коледжі (мами не закінчували навчання). Вони були майже вичерпані, але вони обіцяли відправити Стів до коледжу.
4. У Коли Стів працював на Atari, він був призначений для створення плати для гри Breakout. За словами засновника Atari Nolan Bushnell, компанія запропонувала $100 для кожного чіпа, який можна видалити з машини. Возняк знає трохи про дизайн дошки і погодився з Возняком, щоб поділитися бонусом однаково між ними, якщо Возняк може мінімізувати кількість чіпів. Возняк знизив кількість чіпсів на 50. Структура стала настільки щільною, що її неможливо було відтворити на лінії складання. Після того, як у Васняку, що Атарі були тільки дані $700 (замість фактичного $5,000) і що ставки Возняка була таким чином $350.
(Б)
5. Умань Він не впізнав свою першу дитину, претендує на безпліддя.
6. Жнівень Стів був пескатарським. Іншими словами, він їсти рибу, вегетаріанські страви (включаючи яйця і молочні продукти), але не їсти м'ясо.
15454334
7. Про нас Ведуться роботи в монастирі та стають монахом. Весільна церемонія вакансій була проведена його гуру, буддійським монахом.
8. У У своїх юнаків використовуються роботи LSD. Досвід був одним з двох або трьох найважливіших речей, які він зробив у своєму житті.
9. Навігація Робота завжди була впевненою. Коли він вийшов з радіозапчастин на 12, він назвав Вільям Гевлетт (Гевлетт-Пакард хлопець) і попросив допомогти отримати частини, які він потрібно: «Мій ім'я є Steve Jobs, і я хотів би знати, якщо у вас є запасні частини, які я можу використовувати для побудови лічильника частоти». Після розмови з хлопцем, Вільям послав йому все, що йому потрібно і запросив його до своєї фірми працювати на відпочинку.
10. Засновник Apple увійшов до Книги рекордів Guinness як режисера з найбільш скромною зарплатою у світі: за офіційними документами, заробітна плата була за 1 рік.
11. У 1983 році роботи переконували Джон Скулі для переміщення з Pepsi-Cola до Apple. Згодом, в результаті конфлікту між ними, сам Стів Джобс був вилучений з управління проектами і був змушений залишити Apple.
12. Ведуться роботи вболівальників на багато років. Він також любив класичну музику, особливо Bach. Він тісно пішов з роботою Барбари Стреїса, часто приймав концерти та інші події за її участю.
13.00 р. Стів поїхав автомобіль (Mercedes SL55 AMG) без пластин і завжди паркується в місцях для інвалідів.
14. 90% працівників Apple ніколи не зустрілися з Steve Jobs.
990 Р
15.00 р. Заробки купили Піксар за $10 млн і продавали його в Дісней за $7.5 млрд.
16.00 р. Стів мав розмір 48-лег.
17.00 р. Коли комп'ютер Apple II (перший введений в 1977 році), з найбільш розширеним графічним інтерфейсом на час, отримав популярність, Стів був лише 25 і став одним з найменших мільйонерів свого часу.
18 років У пресі кілька разів наповнилося список найкоротніших режисерів.
58817934
19.00 р. 29 серпня 2008 року «Bloomberg News» опублікувало 17-сторінку обігуарії на смертності Steve Jobs. На щастя, помилка була швидко відкрита.
20. Steve Jobs помер 5 жовтня 2011. Середня пам'ять. Відпочинок в миру.
Веб-камера