10 фактів про Mila Kunis

1,1 км Мілена Марковна Куніс народився в Чернівцях, в єврейській родині, які переїхали в Сполучені Штати Америки в 1991 році і оселилися в Лос-Анджелесі.

2,2 км Як дитина, через проблеми зору, Міла розвинена гетерохромія: одне око зелене, інші світло-коричневі.

3. У З 2000 року озвучив у анімаційній серії Griffins. Для голосу, Meg Mila був номінований на премію Annie.

4. У З раннього віку Міла зацікавила мистецтво. Як тільки Куніс був дев'ять років, вона вже розуміла, що вона незабаром стане відомою. Незабаром вона почала діяти в різних комерційних та інших продуктах, що представляють продукцію для дітей.

5. Умань Під час свого зв'язку з Макауле Кулькін, Міла був величезний фанат світу Warcraft. Вона сказала, що вона витрачала багато часу, граючи гру, забуваючи їсти і сну. Вона тепер насолоджуватися, граючи Farmville на Facebook.

6. Жнівень Мила теж обсесувала з покером. «Я втратив багато грошей в Лас-Вегасі», - сказав він.

7. Про нас Коли є безкоштовний вечір, Mila і близькими друзями влаштовують «Таємні друзі»: вони отримують в машині і відправляються на ті місця в Лос-Анджелесі, де відомі вбивці були вчинені.

8. У Міла жопи Меган Фокс: Вона має звичку сказати щось абсурд, а потім дивиться що відбувається. Я впевнений, що вона перестає робити це, вона буде відмінно. й

9. Навігація Мила категорично заперечує ромби пластичної хірургії. Одна публікація заявила, що вона пройшла ринопластику, але перед і після знімків носа виглядала однаково. Міла сказав: «Якщо я їду до пластичного хірурга, де мої сиськи? й

10. Коли Міла був 14, Чак Норріс навчив її як боротися. У вокері, Техас Ranger і, під час обіду, Чак показав її кілька хитрощів. Тепер, Милі розповідаємо про це в інтерв'ю з "Чеп у свідомості, Чак Норріс навчив мене, як боротися!"

Веб-камера