103 факти про Китай очима росіян

Про життя в Китаї та про китайську.

1,1 км На півночі, південь, схід і захід з Китаю не дуже різні, тільки в їжі і деяких звичок. Отже, в основному все те ж. Я живу на південному сході, 4 години з Шанхайа, тому я буду писати, як вони роблять тут.

2,2 км Є багато маленьких кафе і перукарів, в кожному будинку кілька штук, спочатку здавалося мені, що всі вони роблять це зріз і їсти.

3. У У цих кафех стравах недорого і дуже смачні.

4. У Хліб в магазинах - синиця, хліб в хлібобулочних випічках. Це солодкий, або він смакує як щось солодке. Для російської людини це непросто в цьому плані, хоча можна придбати довгий бар в іноземному супермаркеті, який без будь-яких смакових добавок, але і висихає щодня.

5. Умань Китайська кухня дуже різноманітна, страви неймовірно смачні, і вони горді.

6. Жнівень Всім відомо, як приготувати, і на мій погляд вони не мають навіть будь-яких кулінарних шкіл або курсів, вони навчають все в домашніх умовах.

7. Про нас Китайський готують все, що рухається багато способів. Змії і змії. Смішні, але смачні.

8. У Овочі в сирій формі майже не їсти, вони обов'язково варені, смажені або парові.

9. Навігація Магазин продає мереживо за смаком чорниці, і багато інших солодких чіпів. Я не можу уявити смачні солодкі чіпси.

10. Куряча курка продається повністю замочений в цукрі. Перший раз я купив апетитний екстер'єр і купив його, тому розсмоктування... солодке м'ясо дуже багато.

11. Ви ніколи не зустрінете п'яний китайці на вулиці. Якщо він п'яний, його друзі приводять додому.

12. Пиво недорогий і смачний, не більше 4 градусів, тільки якщо імпортований.

13.00 р. У домашніх умовах Китайський не радий пити.

14. Китаянка не має культури пиття. Ми не пиріжемо пиво, щоб мати пиво і розслабитися. Найголовніше для них, якщо вони збираються в ресторан з галуззю, щоб відсвяткувати свято, щоб пити пиво якомога простіше і максимально швидко, так що все це викидається в туалеті, і вони заохочують один одного в будь-який спосіб.

15.00 р. Вони не всі божевільні разом, але кожен з усіх, і кожен хоче щось.

16.00 р. Китайські клуби дуже аматорські. По-перше, є тільки китайська R'n'B, яка не дуже, і по-друге, люди роблять те ж саме, що і в ресторанах на святах, намагаються пити якомога простіше і якомога швидше, щоб пробити все це вниз туалет або на підлогу поруч з туалетом, а потім повернутися до пити.

17.00 р. У клубах, до речі, китайський рідкісний танець, є безліч столів, і вони на цих таблицях грають гру, що в 3-му "Пірати Карибського моря" відіграли Wil Turner з Davy Jones на "Флінг голландського", де вони кидають кубики, ебать знає, що це називається : І в цілому він втратив, він напої, але так як все відбувається швидко, результат не довгий.

18 років З 100 чоловік, 90-95 дим. Жінки не курять на всіх (що добре). За 3 роки я бачив тільки 2 дівчата з сигаретом.

19.00 р. Торти, торти та інші тістечка - все свіже і не порівнювати з нашими.

20. 70% зносних стаканів населення.

21. Китайський є дуже дружнім і дружнім і дружнім.

22. Як правило, в місті, де немає багато іноземців, ви прогуляєте по вулиці і всі китайці зірються на вас і діти вказують на вас і кажучи, "Мама, подивіться на іноземець, що приїжджає." Спочатку це страшно, але потім ви звикли до неї.

23. Китайська людина може відрізняти китайську людину від іншої Азії. Я не можу :

24. Вони люблять білу шкіру, намагаються не потрапити під сонячні промені і ніколи не засмаги.

25. Я дуже люблю зовнішній вигляд. Ви можете прийти тут без будь-яких і з сором'язливими знаннями мови, піти в якусь рекламну агенцію, і отримати модель, при цьому абсолютно не маючи моделі зовнішнього вигляду.

26. Китай є дуже тихим місцем, не терористичних атак, не піднімаючись або рухи. Природні катастрофи в основному виникають в Січуані або Гонконгі.

27. Вулиці дуже чисті, тому що вони очищають весь час, хоча вони засмічують гірше наших.

28. У ванній кімнаті є безкоштовні туалети. Незважаючи на те, що китайці не мають проблем ссанимі на кущах, і не особливо приховування. Я не мав жодного прогулянку, не бачив китайського чоловіка смоктання.

29. Китайські люди дуже працьовиті, вони не мають відпусток, і є навіть слово, яке передає значення слова відпустки російською мовою. Так само, як і на англійській мові "Холлидень".

30. Одного тижня в жовтні, на честь заснування КНР, і одного тижня в лютому, на честь китайського Нового року.

31. День китайських закоханих в серпні, як 8 років. Хлопці також дарують дівчатам квіти, серце папери, піти в кіно, ходити по набережних, а потім пощастити :

32. Я часто чую, що китайські студенти важко працювати. По суті, це бульсит, вони навчаються не більше, ніж будь-який інший студент в будь-якій іншій країні. Всім студентами є мережні істоти.

33. Для студентів і людей, які йдуть на роботу на автобусі, сніданок зазвичай відбувається на автобусі, вони часто їдають деякі торти.

34. З віком вони складніші, ніж ми. Коли дитина народжується, він вже рік, і якщо він народився до свого нового року, то додайте інший. В цілому, кожен китайський за нашими стандартами може додати 2 роки. Це часто призводить до злиття з іноземцями. Тож будьте обережні, якщо дівчина говорить вам, що вона 18.

35. Є в наявності 100 прізвищ в Китаї.

36.00 Р Прізвища «Ван» і «Лі» 20% населення.

37. Є неймовірна кількість діалектів в Китаї. Але є спільний, в англійській мові називається "Мандарин", який був прийнятий офіційно не так давно.

38. Ви можете навчити його протягом 20 років, але ви не розумієте, що 2 люди стикаються навпроти вас на автобусі.

39.00 р. По собі китайська мова проста і запам'ятовує персонажів не велика проблема. І китайці захоплюються, якщо ви говорите з Китаєм, і ще більше радує, якщо ви пишете символи.

40. Вони завжди говорять про те, що ви спілкуєтеся з Китаєм, чи не ви робите.

41. Інститути, як правило, мають китайські мови для іноземців, протягом 2,5 років від нуля. Це досить добре говорити китайці. Крім того, через те, що Китай став дуже популярним, багато іноземців приїдуть сюди для вивчення обміну або просто, як це. Тому всі групи є міжнародними. Якщо у вас є можливість приїхати сюди, щоб дізнатися більше.

42. Ви можете ввести в туристичну візу, а інститут зробить студентську візу без проблем. Вони приймають людей різного віку, навіть 50-річний американський навчався в групі. За шість місяців навчання я сплатив 6400 юань (32000 р.). Пекін і Шанхай є більш дорогими. У світі були друзі.

43. Я хотів би метод підготовки набагато більше, ніж в Росії, я пішов до занять з задоволенням, і немає ступеней cramming.

44. Кожен китайський має засоби перевезення, якщо не вистачає грошей на автомобіль, це велосипед або мопед. Китай іноді називають «Ленд велосипедів». й

45. Багато дівчат, тому сильно накачуються ноги, і це якось "не оченим".

46. Найбільший банкнот - 100 юань (500 рублів).

47. Кожна паперова вексельна специфікація Mao Zedong «Велика і містка». й

48. Тим не менш, що Китайський, хто «що-небудь» не схожий на Mao Zedong, і він фактично зробив більше шкоди, ніж добре.

49.00 р. Залізні монети зображують Лотос, символ Китаю. Найбільша залізна монета - 1 юань. А для 6 таких юань можна досить щільний і смачний обід.

50.00 р. Незалежно від того, наскільки економічна економіка Китаю бореться, це не так чистий. Кожен хоче подарувати руку. Бразилки величезні, корупція є чудовою. Официальные предложения.

51. Моя боса на 100 млн.-а-річна фірма говорить, що якщо це триває, ця велика китайська економіка згорнеться в 15-20 років.

52. Допускається смерть і поширюється на всіх. Міністр охорони здоров'я нещодавно був виконаний.

53. Я не знаю про смерть для іноземців. Я чув, що десь в прикордонному містечку, російський водій на альтанці збивав навпіл з десятками китайських дітей до смерті, але як 2 роки в піт, сідайте все і давайте його.

54. Я пішов на завод для медичних виробів, дивився, як йде їх виробництво. Працівники, переважно жінки, сидять в начинку з сильним запахом клею, пекти пластику і каучуку, не могли залишитися там більше двох хвилин, не сидять на респіраторах, але в звичайних масках, і повторюють той же рух від 6 до 6 м. Вони отримують не більше 2000 юань (10 000 р), і вони досить задоволені. Звісно, тільки селяни працюють, які важко знають, як читати і не доглядати за тим, що відбувається в світі або навіть в Китаї.

55. Вони насправді виробляють високоякісні і дорогі речі, але що є неякісним, відповідно дешевим.

56.00 р. Закон, який ви можете мати тільки одну дитину, яка не застосовується до сіл, і це, безумовно, дуже розумно.

57.00 р. На парканах навколо гуртожиток і вузів висять коробки, що кидають 2 юань, в які можна придбати пакет презервативів.

58. Діти виростають зіпсовані, бо є тільки одна дитина в сім'ї і його батьки, будь ласка, його в будь-який спосіб.

59.00 р. Вони не пускають людей через пішохідні переправи.

60. Недавній закон про заборону п'яти водіння. Китаянки були так непривабливі про це і дуже дивилися, коли я сказав їм, що ми були тут так довго і це було право.

61. Не променуйте собаки, і в цілому вони почали отримувати собаки недавно. Полов на тротуарах можна знайти, але рідко.

62. Щоб бути байдужими до тварин і птахів китайців навчаються з дитинства. Ми поїхали в ресторан з друзями. На в'їзді є клітки, в одному голубці, в іншому курці, качку і в акваріумі змія з черепахою. Мама попросить сина, що ви з'їсти, він виглядає на ньому все, покаже палець на голубці, через 20 хвилин, пізніше ми отримали його.

63. Жива риба кидається на гарячій сковороді, тільки дати її овальної форми. І як приготувати мозок мавпи я не писати, інакше ви відчуєте себе погано.

64. Їх національна їжа є пельменями, постави (Бур'ят пози, до речі, є тастер) і шампушки (булочки рисового борошна). аналог хліба - чашка рису.

65. Є кілька свят, де їсти всі види незвичайних речей. Наприклад, є фестиваль повного місяця, під час якого ви повинні їсти місячні торти, всі китайські кажуть, що вони смакують погано, я також кажу, що вони смак поганий, але їсти їх все, тому що традиція зобов'язується, і люди, які виробляють їх, роблять величезні гроші, тому що мільярди людей купують свої товари, це приємно?

66.00 Р Целюлозний зв'язок - це держава і дешево, тільки кілька тарифів.

67. Інтернет також держава, швидкість відмінна, я оплатити 900 юань (4500 рублів) на рік.

68. Дорослим рідко відвідайте і часто не знаю своїх сусідів. Відвідуються молоді люди, звичайно, Один з моїх улюблених речей, щоб зробити це їсти.

44016064

69.00 р. В цілому, вони дуже гостинні, хоча б я постійно називався, і головне - їсти або дивитися телевізор.

70.00 р. Не говорять про політику на столі, переважно про бізнес і роботу.

71. Земельна ділянка коштує дорого, нерухомість дороге, і набуває дорожче щороку, але, звичайно, дешевше, ніж в Москві.

72. Оренда квартири недорого. Оренда 3-кімнатної квартири з усіма зручностями для 2500 юань (12500 р) на місяць. Сімілярські росіяни орендують 4-поверховий пентхаус з 3 балконами на 6000 юань. Шанхай і Пекін більш дорогі.

73.00 р. У продуктових магазинах ціни недорогі, фрукти цілий рік, все свіжі.

74.00 р. Більшість компаній використовують всі родичі або друзі. У мене є бос, його дружина, її брат, його дружина, свого дитинства подруга, його дружина і сестра.

75.00 р. Хто не може працювати в офісі, працювати в складі або в заводі, і кожен щасливий.

76.00 р. Ви можете зустріти іноземця з китайською жінкою, але іноземець з китайською жінкою дуже рідко.

77. Серед друзів китайської мови є просто відмінні хлопці, які готові допомогти вам в будь-який час, даючи всі свої бізнеси, але іноді, звичайно, ви поїдете за непрозорими ідіотами, які хочуть вбити в найстрашніший спосіб. В кожній країні є деякі.

78.00 р. Насолодіться смачними стравами китайської кухні. Іноді є великі кварелі про це, тому що кожен хоче порадувати один одному. В першу чергу я спробував платити за обід, але вони не дозволяли мені зробити це будь-яким чином, тепер я навіть не спробувати. Я оплачую поточним, коли я запрошую вас святкувати свій день народження, і вони все одно спробують платити без штрафу.

79. Вони не мають проблем з закордонними святами. Вони нещодавно відсвяткували подяки та католицьке Різдво. Для деяких людей це додаткова причина, щоб отримати багату, і для батьків додаткові підстави для лікування своєї дитини з подарунками. Вони не розуміють, коли я поясню, чому ми святкуємо Різдво 7 січня.

80. Багато Китайських є католицькими католиками, хоча вони не знають нічого про християнську релігію. У місті, де я жив, близько 5 католицьких церков, можливо, більше, побудованих іноземцями в кінці 19 століття, всі вони активно і дуже красиві. Є християнська церква в Шанхаї, де загиблий російський священик.

81. Багато китайських чоловіків мають довгі нігті - 1-2 сантиметри, для зручності обробки датчика. Майже кожен має сенсорні телефони.

82. Більшість китайських мають Nokias. Вони, безумовно, не змінюють виклик на "super-summer-hit-for-your-mobile", але залишають стандартну настройку. У мене був Nokia на початку і він просто загинув мене, що на автобусі кожні 2 хвилини хтось телефон кілець, і весь автобус піднімається, щоб підібрати кишені, і я з ними.

83. Світові прем'єри фільмів завжди виходять з тривалою затримкою, чому, очевидно, непросто. Наприклад, «код-ресурс» переповнений, а 18.10.11, «архів темряви» буде випущений. В цілому, їх фільми переважно англійською мовою з китайських субтитрів.

84. Китайські любовні трансформатори, навіть дівчата. Під час оренди 3-ї частини на центральній площі встановлена величезна 10-метрова фігура. В цілому дистриб'ютори працюють не гірше інших.

85. З якоїсь причини китайці знають і люблять Вітаса, часто з музичних магазинів можна почути пісні.

86. Вони неймовірно пишаться своїми артистами, режисерами та спортсменами, які досягали популярності у всьому світі.

87. Вони неймовірно пишаться своїм чотири винаходам – пістолетом, компасом, паперовим і деревоблоковим друком. Не хвилюйтеся, що вони не придумали нічого нового в 1500-х роках.

88. До речі, часто говорять про те, що Китайська купить дерево в Росії, а потім зробіть меблі, і продаємо нас надзвичайно. Не вірно. Російська сосна дуже м'яка, щоб зробити меблі, і вони купують Нова Зеландія сосни. Хоча я бачив, що наш ліс експортується в потворних великих кількостях, очевидно, щоб створити зубні палички, китайські палички та інші непотрібні речі в Росії.

89. Але медичні спатули виготовляються з російських березових дерев.

до 1 2 3 4 5+

90.00 Р Найпопулярніші види спорту - баскетбол. Кожен грає, але вони грають сито. Так само, як і в Росії, наш улюблений спорт є футбол, всі грає, але вони грають дуже погано.

91. 90% китайських кунжутних фільмів, і всі сюжети базуються на легендах, які почали з'являтися 3000 років тому. Телевізори, як «Carmelites» і про те, наскільки важко жити в столиці. Вони також люблять "П'яні канікули". Але як ви не любите його, правда?

92. Багато китайців не люблять японські через трагічні події в Наньзі в 1937. Тоді японська під час війни «право» масова

93. Я не часто бачу книжок для читання китайських людей, але кожен читає газети щодня.

94. Будівля завжди збирається, навіть якщо все вже побудовано навколо, вони обов'язково продемонструють щось і знову починають будівництво. Наприклад, вчора я пішов в сауну, неділя в своєму місці вже руїни, а в півроку буде новий торговий центр.

95. На ринках, які вам необхідно, бо вони завжди розбивають ціни. І в цілому, ви можете в будь-якому місці, крім торгових центрів.

96. Це дійсно класно на ринку чаю. Він повністю відрізняється від концепції ринку. Є багато маленьких номерів і мало людей. Коли я вперше прийшов, вони дали мені чай на 4 години, на чайній церемонії, сказали мені про всі сорти і продаються чай зі знижкою.

97.00 р. Якщо ви їдете в таксі, не знаючи китайців, спробуйте сказати ім'я магазину або місця, де ви хочете піти англійською мовою, то ви, швидше за все, будете прийняти до найближчого McDonald's.

98. Навколо них є багато неймовірно красивих і доручених парків. Вони дуже великі за площею і з оригінальною архітектурою. Найвища знаходиться біля річки.

99.00 р. Річки зелені, ймовірно, через грунт, але не брудні, хоча вони все ще не купуються. Вони ловлять рибу і продають їх до місцевих кафе.

100 р. Більшість парків займають зелені газони. З якоїсь причини є кілька китайських там, і більшість іноземців йдуть до сімей, мають пікніки, грають волейбол, бадмінтон і так далі.

101. У кожному дворі є китайські тренажери, з росіянами не розширюються, але вони виглядають смішно.

102. На перший погляд ви можете подумати, що Китайська ненависна і далеко від мавпи. По суті, російська людина може відчувати шок культури від чого вважається нормальною. Але я повторю ще раз, що це нормально, і як вони кажуть, вони не сходження на чужий сад з капустою.

Наприклад: погасання на столі під час їжі, і вони навіть люблять це зробити. Похилого віку, в ліфті, в черзі в супермаркеті, і вони не подбають про те, що можуть бути діти або астматика поруч. В будь-який час вони не розсмоктуються. Смуга на підлозі, що знаходиться в кристалічному прозорому ліфті 5-зіркового готелю, в оточенні 10 осіб. Кричуща, як засмаги в телефоні, або просто життя, розмовляючи один одному, хоча молоді люди в цьому відношенні здаються цивілізованими, але є винятки. Є багато неприємних речей.

103. А якщо ви привезете гості з Росії до друзів, то доводите шоколад і шоколад до дорослих, і здивуєтесь до дітей, адже Kinder Surprise тут не продається, а шоколад соромиться.

Веб-камера