737
30 фактів про Англію очима росіян
Наш читач Іван Низовцев з Санкт-Петербурга навчався в Англії за 2 рік. Він написав 30 фактів про життя в Англії та про англійську мову.
1,1 км Англійська дуже гостинна людина: вони завжди можуть запросити людину на чашку кави.
2,2 км Тексти пісень, а це означає: Це те, що кожен тут любить чай з молоком не вірний. Якщо ви попросите чай в готелі на сніданок, вони не менше назвуть три сорти, а потім попросіть, якщо вони можуть додати молоко.
3. У Я не знаю про нерухомість, але їх готелі дуже хороші і вигідні: наприклад, номер для однієї людини – близько 60 фунтів на добу, з усіма зручностями і сніданком.
4. У Не вірно, що у них завжди є вівсяна або інша каша для сніданку. В основному це щось жирне (сауси або беконом, наприклад), тост і яйце.
5. Умань Сніданок - це обов'язковий варіант.
6. Жнівень Діти повністю відрізняються.
7. Про нас Багато різних зачісок, кольорів волосся, особливо популярний гель-ліфт.
8. У Що стосується гомосексуалізації, то не всі вони добре лікують. Стебут, бджільництво, все це, не думаю, що тільки в Росії.
9. Навігація Що стосується психіки, є багато з них. Ви завжди можете знайти когось «повчання» на вулиці.
10. Просто неймовірно збиваючи один на одного, просто не вірити його: навіть найкращі друзі можуть сміливо покинути один одного, це океї.
11. Кожен тільки любить покупки: купа магазинів з одягом і електронікою, і побутові товари зазвичай замовляють онлайн.
12. Що стосується продуктів Apple, дуже мало людей, і якщо вони роблять, це в основному iPods.
13.00 р. В цілому, здається, що прослуховування музики не дуже популярна в Англії окупації: рідко коли ви можете зустрітися з пішохідною особою вниз вулиці з навушниками в вухах.
14. Незважаючи на те, що Англія є однією з найбезпечніших країн світу, кожен є в компанії, тому що вони бояться щось може стати до них.
Р
15.00 р. Той факт, що є постійний дощ не вірний.
16.00 р. Взимку сніг практично не падає, і якщо він падає близько 10-20 см, то ви, швидше за все, можете зателефонувати вранці і сказати, що ви не можете приїхати до роботи.
17.00 р. Британці дуже хворіють і нектуальні люди: наприклад, якщо вони сказали, щоб почекати щось близько 3 або 4 днів, вони обов'язково кладуть на холодильник про це.
18 років У вас є багато цікавих історій, і якщо вони починають розповідати вам щось, я раджу слухати кінець або ви будете відхилені.
19.00 р. Всі англійські люди люблять каву з Starbucks: вони можуть пити три великі чашки кави в одному сидячому стані.
20. Паління не дуже популярний, крім пакету 10 сигарет витрати 5 фунтів (250 р.).
21. Вони захоплюють навчання, тому що це важко і лаціно.
22. Англійська має велику проблему з математикою. Якщо у нас є математика розподілена на алгебра і геометрію в 6 класі, то вони мають її в університеті.
23. Їхні зарплати величезні. Наприклад, викладачі отримують більше 3000 фунтів на місяць (150,000 рублів).
24. З одягу вони надягають, в Росії можна просто запускати парад ідіоциклу. Я був тут протягом 2 років і я досі дивився.
25. Дуже важко знайти перукарню: якщо вам потрібна стрижка, вам доведеться шукати салон в Інтернеті або попросити друзів.
26. Про дружбу, до речі. Тут ви можете легко знайти друзів.
27. Спорт не дуже популярний, вони люблять регбі самі.
28. Не люблять танці.
29. Ми не любимо приготування їжі, запрошуємо вас до ресторану.
30. Їх кінотеатри дуже дивні і не затишні, і їжа там просто страшна, тому краще дивитися фільм в домашніх умовах.
Веб-камера