443
18 Нові факти про Steve Jobs
Опублікована біографія Steve Jobs, яка була опублікована на сайті Walter Isakson. Factroom публікує деякі нові цікаві факти з біографії Steve.
1,1 км У Парижі, якщо він не був заснований Apple. Стів заявив, що колишній генеральний директор Apple John Scully.
2,2 км Ведуться роботи церкви у віці 13 років. У цьому віці він побачив голодування дітей на кришку життя. Він поговорив у вчителя, але, очевидно, не отримав чіткої відповіді. Повернутися до християнства.
3. У Робота вперше спробувала марюани, коли він був 15. Далі він використовується LSD. Стів використовується LSD перед закінченням школи, що описує його як «великий досвід, один з найважливіших речей, які відбувалися в моєму житті. й
4. У На iPod роботи мали понад 15 альбомів Bob Dylan та 3 альбоми Yo-Yo Ma. На Yo-Yo Ма, Якось сказав, що це був найкращий випадок існування Бога.
5. Умань Є тільки одна книга, завантажена на Jobs' iPad 2. Єдина книга в Таблетках Робота – Автобіографія Yogi. Ведуться роботи читати книгу щороку з юнацтва.
6. Жнівень Вважають, що не було незамінних людей... крім дизайнера Джонатана Іве. Ів має величезний вплив на Apple, який підтримує Стів, і він назвав Джонатаном його «східний партнер». Більшість людей у житті Стів були замінними, але не Іве, його дружина поділилася з біографом Стіва.
7. Про нас Стиву роботу і його біологічний батько, не знаючи, вони були пов'язані. До того, як він був. "Я пішов до цього ресторану кілька разів." Я пам'ятаю зустріч власника. Він був сирійським. Підлога. Ми подрібнюємо руки один з одним. й
8. У Законопроект Клінтон попросив Steve Jobs для консультації під час Моніка Левінського скандалу. За словами Телеграфа, Клінтона, який був в кризовій ситуації, назвав роботи з порадами. "Я не знаю, якщо ви це робили." Але якщо ви зробили, то ви повинні розповісти країну. Довгий пауза в іншому кінці лінії.
9. Навігація Працює ненавиданий екс-президент Google Eric Schmidt, оскільки він думав, що він stole Android. Свеве розповів про свій біограф, Ісааксон, «Я буду останню подихати мого життя, я проведе все в 40 мільярдів доларів США в готівку, щоб довести правду». Я знищив Android, тому що це вкрадений продукт. Я хотів би сказати їм термоядерну війну. й
10. Остання осінь, Робота почала знайомства людей, які він хотів бачити перед смертю. Один з тих людей був Білл Гейтс. й Разом з тим, робота не вразила талантами законопроекту: Законодавство є звичайною людиною без уяви. Він не придумав нічого. Тому набагато зручніше з філантропом, ніж з технологією. й У відповідь Білл назвав Steve чужим: "Не мав глибокого розуміння технології, але він мав великий інстинкт, він відчував його працювати. й
11. Ларна сторінка попросила роботу за порадами. Він сказав, що Google стає Microsoft. Jobs - сказав він Google робить занадто багато медикаментів: "Зберегти 5 товарів і позбутися від інших." З`ясуйте, що Google повинен бути, коли він стає сильнішим.
12. Нагадуємо про корупцію в освітній системі та дружніх законах. У 2012 році на президентській кампанії «Барака» продовжується зв’язок між Обами та роботами. У 2008 році, але Стів не працював з стратегією Обами Давидом Оксельродом. Стів прагнув створити епічний барак кампанії як вражаючу роль кампанії Рональда Рейгана з серії Ранок в Америці
13.00 р. У зв'язку з тим, що таке велике телебачення повинно бути. Це буде одним з наступних великих продуктів Apple. Стів хотів зробити на телеіндустрію, що він зробив на комп'ютерну промисловість, музичні гравці, стільникові телефони. Я хотів би створити інтегрований телевізор, який буде неймовірно простим у використанні. Він автоматично справляється з усіма комп'ютерами та мобільними пристроями, а також iCloud. Користувачі ніколи не знову повинні тримати другий пульт для DVD-плеєра або зрозуміти тонкощі кабельних каналів. Це буде найпростіший інтерфейс, який ви можете уявити. Я нарешті розумію, що це повинно бути. й
14. Відхилено попередній проект нового кампуса Apple, оскільки його син назвав його фалліком.
15.00 р. Робота була дуже турботою про те, як перші користувачі прийняли iPad. Коли перший IPad вийшов, багато розсіяних на ньому, викликаючи його непотрібним, повністю непривабливим і з жахливим ім'ям. Робота надійшло понад 800 електронних листів з такими сповідями і впало в депресію.
16.00 р. Робота спочатку відхилена ідея додатків. Роботи зробили багато блискучих рішень, але один з найбільш винахідливих функцій - заявки на розвиток сторонніх - він спочатку відхилений. Вважають, що команда не готова і не знає, скільки труднощів доведеться зіткнутися при роботі з розробниками додатків. Пансіонат Арт Левінсон назвав роботи більше десятків разів, щоб змінити його розум. І змінив його розум.
17.00 р. Після первинної діагностики раку свів у 2004 році він наполягав, що він не має операції. Вакансії вирішили відкласти операцію, займаючись альтернативною терапією, він сказав, що він не хоче завагітніти тілом. Після того, як він пошкодив рішення.
18 років Стів обіцяє "не дивитися на плече" біограф Вальтер Ісааксон, його єдина вимога, що кришка виглядає чудово. Стів не заважав текст, але наполягає на затвердження дизайну даного чохла.
Веб-камера