376
Публікація Сенуа – «роди снів. й
У сімдесяти два американських етнологи виявили примітивний племена Сенуа в лісах Малайзії, весь життя якого підпорядковано сни. Плем’я названа «людям снів». Щоранку, на сніданок, зібралися навколо багаття, кожен сказав тільки про те, що вони побачили в сонці вночі. Якщо уві сні, вчинив несправедливість до когось, йому довелося дарувати жертву подарунок. Якщо хтось атакував чоловіка уві сні, йому довелося запатологувати, а також дати жертву подарунок заслуги прощення.
Senua дізнався більше про сон, ніж в реальності. Якщо дитина сказала, що він зустрів тигру уві сні і відірвав, він вимушений бачити предатор наступної ночі, боротися з ним і вбити його. Старі чоловіки сказали, як це зробити. Якщо дитина не могла перемогти тигру уві сні, він засудився цілим племеною.
Згідно з системою концепцій Сенуа, якщо ви бачите уві сні сексуальний intercourse, необхідно обов'язково досягати оргазму, а потім в реальному світі подякувати партнеру з подарунком. Якщо у вас є ніч, вам потрібно перемогти своїх ворогів, а потім вимагати подарунок від них, щоб зробити їх друзям. Найбільш бажаний сонний ділянку був польотом. Весь плем'я привітав той, хто летить уві сні. Перший рейс уві сні дитини був схожий на першу причасть. Дитина була затоплена подарунками, а потім пояснила, як літати до далеких країн уві сні і вивести звідти звідти.
Сеньу завоював західні етнологи. Плем’я не знає насильства або психічних захворювань. Це суспільство без стресу і війни. Senois працював достатньо, щоб забезпечити мінімальний необхідний для виживання. Сенуа зникла, коли ліси, які мешкали, почали зрізати. Але ми можемо намагатися використовувати свої знання. Вранці слід написати мрію, яку ви побачили вночі, дати йому назву і вказати дату. Тоді покажіть своїх близьких мрії. Сніданки Далі потрібно рухатися, застосовуючи основні правила сновидіння. Перед тим як закохатися, потрібно визначити тему сну, вирішувати, що ви будете робити: перемістити гори, змінити колір неба, подорожувати в далекі країни, дивитись дивні тварини.
Джерело: www.vanillaspliff.net
Веб-камера