887
Факти про походження імен відомих світових брендів
Афіша Названий після того, як річка Adobe Creek, яка протікає за будинок засновника компанії John Warnock (John Warnock).
Адідас На честь одного з засновників Adi Dasler.
яблуко Улюблені фрукти засновника компанії Steve Jobs. Упродовж трьох місяців роботи компанії «футил» він дав партнерам літімату: «Я буду ім'я Apple, якщо ви не пропонуємо краще один на 5 годину». Apples Macintosh - назва яблука, що продається в США.
канон На честь Кванона, буддійської богиня. Звернулися до Canon, щоб уникнути протестів від релігійних організацій.
Касіо На честь засновника компанії Kashio Tadao.
р.
Українська Сан-Франциско.
компатак Склад і пак (маленька інтегрована частина)
Корель На честь засновника компанії Майкла Копуленда. Підходить до лабораторії пошуку досліджень КУПленд.
Мастурбація Засновник компанії Kim Woo Chong (Kim Woo Chong) назвав компанію скромно, «Великий Всесвіт», що є перекладом з Кореї.
Фуджі На честь найвищої гори Японії Фуджі.
Українська Назва походить від слова Googol, що означає блок з 100 нуль. І написав Google на перевірку, що засновниці цього проекту (в тому числі, по суті, колишня Росія — Сергій Брин) отримав від першого інвестора. Після цього вони називають пошуковим двигуном точно так.
Пилки Засновники Bill Hewlett і Dave Packard, щоб вирішити, ім'я якого буде спочатку в назві. Як ви можете побачити, Білл виграв.
Хітачі - Японська для світанок.
Навігація Назва засновника Soichiro Honda.
медовий Засновник Марк Медвелл.
Веб-камера Засновник Джек Сміт прийшов з ідеї доступу електронної пошти через веб-сайт з будь-якої точки світу. Коли Saber Bhatia прийшов з бізнес-планом для сервісу, він пішов через всі слова, що закінчуються в "пошті" і в кінцевому підсумку опрацьовував на гарячому аркуші, як назва, що міститься в буквах HTML (позначна мова веб-сторінок).
р.
Проксимус У корейці «презент» (час).
КОМПЛЕКС - Міжнародні бізнес-машини.
р.
Веб-камера Боб Нойце і Гордон Мур хотів назвати компанію Moore Noyce, але потім вже був мережа готелів з такою назвою. Так вони вирішили зупинити коротку для інтегрованої електроніки.
р.
Кавасакі На честь засновника Shozo Kawasaki.
Кодак К – улюблений лист Георга Східмана, засновника компанії. Він шукав слів, які починаються і закінчуються цим чудовим листом. У всіх алфавітах «К» написано таким же чином. В кінці Кодак був обраний, нібито, це звук, вироблений камерою при зйомці.
Коніка Раніше відомий як Konishiroku Kogaku.
Прошивка Перші листи двох корейських брендів Lucky і Goldstar.
Лотос Мітч Капор, засновник компанії, практикований медитація. Зайдіть назву (Lotus Pose).
Українська - Microcomputer програмне забезпечення. Він був написаний як Micro-Soft. Після чого було видалено кашу.
Проксимус Засновник компанії Yataro Iwasaki в 1870 році. У японському це означає «Три діаманти». Назва також відображається в логотипі компанії.
Моторола Засновник Павло Галвін отримав назву, коли його компанія почала виробляти радіо для машин. Багато виробників аудіо компонентів закінчилися «солою».
Фундаментація Працівник Netscape Navigator. Коли Марк Андреесен, засновник Netscape, створив браузер для заміни Мозаїка, компанія назвала його Mozilla (Mosaic-Killer, Godzilla).
Набіско Орієнтовно Національна компанія Бісквіту змінилася до Набіско в 1971 році.
Микита Оригінально Nippon Kogaku, значення "японські оптики".
Українська 3 японських персонажів «Nin-ten-do», які можна перекласти як «Heaven blesses hard work».
Ніна Раніше відомий як Nichon Sangio, що означає "японська промисловість".
Плеймейт На заводі працює деревообробна завод і виросла для виробництва гумових виробів в Nokia, Фінляндія.
романш Назва була покоївка дружини співзасновника Джорджа Канова. Вона помилково думала «Новелл» означає «новий» французьким.
Аудиторія Засновники Ларна Еллісон та Боб Овес працювали над консалтинговим проектом для КІА, зашифрованою Oracle. Проект був пізніше закритий, але ім'я залишився.
Саніо - "Три океани" в Китаї.
Про нас Системи, програми, продукти обробки даних було засновано 4 колишніх співробітників IBM, які працювали в групі систем / додатків / проектів.
СОС - від Santa Cruz Operation.
Шахрайство Він був заснований в 1847 році від Werner von Siemens.
Розмір З латинської "Сонус" (субий) і "сонний" (ланцюг).
Назар - за назвою сузір'я. Також відображається логотип компанії.
вуаєрист Заснований 4 університетських друзів, коротким для мережі Stanford University.
Аксесуари Засновник Michio Suzuki.
КСНУМКС Він був заснований після злиття Токіо Денкі (Tokyo Electric Co) і Shibaura Seisaku-sho (Shibaura Engineering Works).
Р
Твитнуть Засновник Sakichi Toyoda. Пізніше було змінено до більш привабливого Toyota. У японській мові складається з 8 букв (пощастило число в Японії).
Ксерокс Інвентар Честор Карлсон хотів відобразити слово «сухий» у назві (при цьому час був тільки вологий копіювання). «Вершкове» висохне в грецькій мові.
Українська Слово було монетовано Джонатаном Свіфтом у ТРЦ Gulliver. Це було ім'я репульсивної, дегустаційної людини. Засновники Yahoo! Jerry Yang і David Filo вибрали назву, тому що вони називають себе yahoo's. Ім'я стоїть за Yet Ще один ієрархічний позаспокійливий Oracle.
3М Міннесота гірничодобувна компанія
Джерело: www.kabanik.ru
Веб-камера
Насправді кофеїн є отрутою.
Будь-яка стаття Вікіпедії в кінцевому підсумку призведе до філософії статті.