4 факти про переваги безумовної любові

Ми є звичайним суспільством. Ми прагнемо любити речі, які допомагають нам в одному або іншому випадку. Ви любите свій автомобіль, тому що він красивий, sleek і отримує вам роботу на час. Тексти пісень, а це означає: Ви любите ваш новий глянцевий губ, оскільки він робить ваші губи чудовими. Але незвичайна любов відрізняється. Він має любов без посилання на результат. Ось чотири факти про переваги нестандартної любові.

1,1 км Любов без вкладення в результат культивує компасіон. Серед найщасливіших людей у світі є також найбільш переконливі. Мати Тереса і Далай Лама є відмінними прикладами. За даними Далаї Лама, «Сприятливе ставлення допоможе вам легко спілкуватися з людьми, в результаті спілкування стає більш щирим, атмосфера більш позитивна, що дає вам внутрішню силу. й

Справжні друзі! У 2010 році було виявлено, що люди з сильними соціальними зв’язками живуть набагато довше, незалежно від віку, статі та стану здоров’я.

2,2 км Домашні тварини – це своєрідна підтримка, на яку ми поступово стали залежними, але при цьому вони не втілюють в стосунки людей серед себе. Таким чином, за даними дослідження, власники домашніх тварин покращують Ваше здоров’я, вони можуть знизити артеріальний тиск, рівень холестерину, тригліцеридів і позбавляють вас від почуттів самотності. Крім того, Pets також розширить свої можливості для здійснення, активного відпочинку та соціалізації.

3. У Хороші зв’язки значно зменшують кількість стресів у нашому житті, а фактично часто викликають серцево-судинні захворювання і навіть рак. За даними одного дослідження, яке відстежувало життя більш ніж мільйона людей з 1979 року, заміжні люди живуть довше, страждають меншою від хвороби серця і раків, ніж одномісних людей.

4. У Мати - найяскравіший прояв безумовної любові. Дослідження показують, що дитина має найсильніший позитивний вплив на здоров'я матері. Зокрема, це дає мозку своєрідним підвищенням. Гормональні зміни, які відбуваються після пологів, дають особливе живлення мозку, особливо області, відповідальні за контроль пам'яті та навчання.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Джерело: www.infoniac.ru

Веб-камера