50 фактів про Абхазія через очі росіян

Наш читач Ірина Пушкарєва пише:

1,1 км Абхазія – дуже цікава країна, здавалося б – така невелика держава, тому багато спільного з Росією ... але ні, Абхазія – окрема країна з власним яскравим кольором.

2,2 кмЧорного моря в Абхазі повністю відрізняється. Дуже відрізняється від російської мови. Дуже чистий, яскравий бірюзовий колір, навіть якщо ви дивитеся з висоти - ви все ще можете побачити дно!

3. У Природа також відрізняється від наших, навіть маргінів і лимонів, які розрізняються в Сочі і Абхазіані. Перший раз я бачив гранату цвітуть! Це чудово!

4. У Клімат тут вже субтропічний, тому є рослини, які ви не знайдете в Сочі. Пальмові дерева тут набагато більше і красивіше.

5. Умань Насолодіться стравами італійської кухні.

6. Жнівень Все, що я любив копчений сир, шачапур катер, і, звичайно, форель!

7. Про нас Тут є річка, є спеціальна форельна ферма, обов'язково буде запропонована екскурсія, але такий форель можна спробувати в будь-якому пристойному кафе.

8. У В основному є пиво. Але є маленькі приватні ресторани, де вони варять дуже добре!

9. Навігація Ми відпочивали в Абхазії 7 років, але ми не спробували хороший барбекю, тому здається, що вони не знають, як приготувати його тут.

Р

10. Знаходження хорошого вина також складно. Все порошок. Необхідно взяти або гудау вина, ціна якого становить понад 300 рублів, або домашній, але в флаконі потопають з сургі, є рідко хороша людина руками.

11. Але головне напій чачі! Це як місяць, але на винограді.

12. Є також коньяк ... найчастіше це низькоградове, але є дуже нічого!

13.00 р. Ще однією національною рисою є тандера. Це своєрідна піч, яка знаходить, як я розумію її, в землі. Дуже добре готують страви, а іноді не дуже добре. Все залежить від ресторану, який ви шукаєте.

14. Я любила гірський мед тут! Але це дуже дорого.

15.00 р. І в цілому, продукти в Абхазія є дорогими, тільки овочі і фрукти трохи дешевше.

16.00 р. На нашому рівні, але з національним смаком.

17.00 р. У радянських часів є пансіонат. Зараз є більш сучасні готелі, але шведський стіл, наприклад, я б називався "Abkhaz Table" оскільки не всі повністю розуміють, що це, і тому якість цих таблиць - так wow.

18 років Жінки Абхазь, особливо ті, хто старше, працюють дуже важко ... чоловіки також працьовиті. І молоді люди переважно мережива, часто стержуть російські дівчата.

19.00 р. Одягнена Жінка Голий чоловік Як я розумію, одяг переважно турецький, але вони виглядають дуже стильно, як зробити в блондинки.

Р

20. Вони практично не засмагляють, легкою шкірою оцінюють і в цілому вони дуже гарно дівчата!

21. Соціальний контраст дуже помітний. Ви можете побачити, хто перед вами: звичайний жорсткий працівник або великий.

22. Ви можете побачити це особливо в автомобілях. Або охолодити іноземні автомобілі.

23. Правила дорожнього руху кілька. Вони важко зупинити свій власний.

24. Пороги прогуляти дороги спокійно! І це абсолютно нормально!

25. Громадський транспорт - це окрема історія у великих містах по 2-3 маршрутах, і тому переважно міжміські зв'язки, від кордону до кордону.

26. Ніколи не довіряють автобуси, які йдуть в Росію. Ми доїхали додому прямо, ми купили квитки... Як ми розповіли місцевими населеними пунктами, було розбито третій день, а квитки продали нам!

27. Багато автомобілів з Краснодарськими номерами, адже майже половина населення має дозвіл на проживання Росії.

28. Але за останні 5 років з'явилися і абхазькі числа.

29. Багато автомобілів з німецькою, українською, латвійською та білоруською плитою. Але російські номери виходять на змагання! Ви не знайдете таких різних регіонів в будь-якій точці світу!

1 999 р.

30. Відреставрована залізниця, але вона йде тільки до Сухуму.

31. Загалом в Абхазі кілька великих населених пунктів: це Псу, Гагра, Піцунда, Новий Афон, Гудаута і Сухум.

32. І взагалі не скажеш «Сухумі» правильно, але Сухум. Ахаз не схожий на те, щоб назвати їх столицею невірно.

33. І в цілому, після населених пунктів Сухум кілька.

34. У містах, переважно 9 і 5 поверхів радянського будівництва.

35. Всі товари можна купити в основному на ринку, тут немає супермаркетів, тільки невеликих магазинів.

36.00 Р Стільне спілкування дуже дорогий і місцевий і за кордоном.

37. Інтернет дуже дорогий і дуже повільно!

38. Вони живуть і працюють з травня по вересень-жовтень, решта часу, як кажуть самі, дуже нудно, тому влітку молоді люди розірвалися окремо!

39.00 р. Вони шанують традиції. Багато жінок постійно скуштують. Не без народних пісень і танців.

40. Релігій: як я розумію, вони також мають православні, тільки з власними характеристиками, але в принципі не дуже відрізняється від наших.

41. Багато храмів, є церква 9 століття, органна пам'ятка - Новий Афонський монастир. Як і грецький монастир Athos.

42. Ще одна визначна пам'ятка - озеро Ріца, дуже красива, раджу відвідати тут!

43. У Абхазія, як і всі кавказькі народи, є безліч легенд, пісень і народних казок, культура дуже розвинена, але на рівні фольклору.

44. Я не можу сказати нічого про шкільну освіту, але найбільш слабкий, 2-3 університети для всієї країни. Вони навчаються в Росії.

45. Язик крутий! Лист "А" домінантний!

46. Нові слова, які не є мовою Абхазь, легко переведені. Марк - "амарка", пансіонат - "апонсія" Хоча мова є складною...

47. В цілому вони живуть за рахунок туристів - це основний дохід.

48. З гордістю навчаються незалежності.

49.00 р. росіяни лікують нейтрально, не скажуть, що ми дуже любимо, але для нас немає особливої ненависті.

50.00 р. В цілому, як самі абхазіяни кажуть: «Апсний – країна душі!» тільки самі абхазіани розуміють цю душу!

Веб-камера