1483
● Найстарший Марафон Runner: Fauja Singh
Він 100 років і все ще працює і знаходиться в великій фізичній формі. У 2011 році Fauja Singh увійшов до Книги рекордів Guinness як найстарішого марафонського бігунка, який працює на повний марафон у віці 100 років.
За останні 10 років він встановив 12 світових, європейських та британських записів. У 2004 році Олімпійські ігри в Афінах він був відзначений, щоб взяти участь у поставці берези на гори Олімп. У цьому ж році марафон став обличчям рекламної кампанії Adidas sneakers, названої ним.
З середини-1990-х років жив у Ільфорді, Лондон. Індуїсти, говорити про секрети центару, стверджує, що він просто любить спорт так багато, що він не пропускає єдиний тренування.
Він розробив спеціальну пристрасть для спорту у віці 89, оскільки він взяв участь в 7 марафонах і підписаний на марафон, який відбудеться в 2012 році в Единбурзі. Там, найстаріший спортсмен буде потрібно запускати 42 км.
Більшість людей мріяли про покупку автомобіля, і це індуси не визнає ніяких обмежень на тілі, продовжує рухатися і таким чином вдалося бути життєрадісним і енергійним в такому просунутому віці.
У день він працює 16 км, з'їдає один раз на добу деякі овочі з імбиром і куркою, напоями на якийсь чай. У інтерв'ю він сказав, що він був вражений, що його британські однолітки призводять до малорухливого способу життя, з'їсти жир і писати їх бідне здоров'я за віком. Фауджа Singh тепер переїжджає до Лондона і продовжує бути життєрадісним, позитивним, допомагаючи людям і не їсти їжу. Дата народження 1 квітня 1911 р. Індуїс вважає, що ви не повинні турбуватися про дрібні речі і досвід стресу. “Якщо є речі, які ви не можете змінити, не хвилюйтеся про них”, – говорить Сінгх.
5 рецептів щастя від дідусь:
1,1 км Щоб бути щасливими, ви повинні мати велике серце.
2. Позитивне мислення і компанія людей, які пристрасно ставляться до чогось і хочуть рухатися вперед – це те, що тримає мене міцно і робить мене щасливими.
3. У Я приймав з подякою і благодією, що Бог послав мене.
4. У Більшість пенсіонерів Великобританії не слідувати дієті і рухатися по машині, роблячи їх хворими, підтверджуючи і нещастя. Я не готовий сідати. Вбити мене. Так я бігю, завжди посміхатися і їсти багато імбиру і кар'єри.
5. Умань Я не думаю про себе старшою особою. Як тільки я бачу себе як старик, я втратив все. Вік тільки в свідомості. Позитивне мислення робить все можливе.
Російські дороги непередбачувані!
Перша людина в світі, яка записує друкований текст з ручкою, крім файлів