480
Бргадаранякопаніщевекахудамани Еррех-Муньоз López — это има́я человека
Мексиканське Хосе Refugio Muñoz, чудовий шанувальник індійської духовної літератури, прибув до 41-леттерської назви для свого онука.
Людина, ім'я якого складається з 41 літер, знайденого в переписі в Мексиканській державі Кохуїла. Ця назва була надана онуком, великим захопленням індійської духовної літератури, Хосе Refuhio Muñoz. Як говорить Дон Refujio, це тверда назва, яка складається з двох концепцій. «Брахаданакопанішад» буквально означає «особа, яка відмовляється від бажань і знає Бога», або, більш просто, «чистою, ініційною людиною». Вівкакудамані - назва ласощі Санскрита, що перекладається як «кошик дискотеки». Друге ім'я Ерре (Ерє), є акронімом, який включає в себе п'ять слів: Спусе (Esposo), Консоляція (Refugio, як ім'я діда), Молитва (Росаріо), Спусе (Esposa), Діти (Hijos).
Чому до Рефузіо потрібно назвати його онуком, таке глибоке ім'я, можна лише вгадати. Тим не менш, в одній сім'ї, крім Бабагана (як його ім'я коротко), є також онуки Майя і Маматема. Не бачу таких імен, як дивний, адже є діти, імена яких є Африка, Венеція, Венера, Сатурн, Лімон – це імена, які вивчали цивільний статус в державі Коуїла.
Джерело: www.muz4in.net
Веб-камера