853
У Китаї є супергерой дівчина названа китайська Redbud Woman.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Дівчинка, одягнена в чорному костюмі з сексуальною декольте і блакитною маскою, що охоплює її обличчя, називає себе китайська Redbud Woman.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Тим не менш, не зрозуміло, чому китайська Redbud жінка вирішила залишитися в тонкому, але, безумовно, привабливому костюмі на морозі Грудень ввечері.
Жінки підняли багато питань від місцевих мешканців. Її особистість обговорювалася онлайн і в ЗМІ. Фото таємничого незнайомця, що робить добрі справи. Вона спілкується з світом через мікроблог, що вона зберігає в Китаї. В даний час він читає 7000 осіб.
Сьогодні мій перший день як китайська Redbud Woman. Я думаю, що я був маленьким нервом. Теплий одяг і продукти харчування для літніх людей вже підготовлені. Дуже дякую за підтримку, яку ви надали мені. й
Журналісти намагалися дізнатися більше про автора блогу і зв'язали її через приватні повідомлення, але дівчина відмовилася надати необхідну інформацію, кажучи, що вона просто хоче допомогти тим, хто не має значення.
Джерело: www.wiweb.ru
Веб-камера