660
Фредді Меркурій зафіксував вокал для «Виставки повинні піти на».
Безсмертний хіт Квінгера "Побачити" є одним з найвідоміших і натхненних пісень в історії рок музики. Брайан May був одним з небагатьох людей, які знали, що здоров'я Фредді Меркурій було погіршено. Може бути навіть не впевнений, що Меркурій зможе виконати його, так як він вже слабкий, щоб стояти на ногах. Він попросив Фредді про це і він сказав: «Я зроблю це, мед!», а потім вийшов в студію і записав свій вокал бездоганно.
Брайан May розповів CNN в 2000 році:
«Покажіть, що королева пісня, бо ми вирішили один день, щоб авторувати все Королевою, але це свого роду, як королева пісня». Я вважаю, що моя дитина, тому що я написав більшість з неї поруч з Фредді, які сидять тут (показуючи на наступний стілець) і, um, це був величезний досвід, тому що Фредді в той час дійсно не міг (або не хотів) висловити себе поезії, крім деяких конкретних випадків, і він знав. Він знав, як ми відчували про нього. І я співаю вокально для Фредді, і я мав співати переважно помилково, бо я просто не міг співати, що високий, і я пішов до Фреда, - Як? - "Нормал" - (Fred) І я думаю, що це один з кращих вокалів Freddie вже виступав, оригінальна версія шоу Must Go On.
24 листопада 1991 р. Меркурій помер від СНІД-індукованої бронхопеніумії.
Веб-камера
В середньому блондинки збираються перед виходом довше, ніж брюнетки
Вчені вірять, що геній і божевільність пов'язані з маніко-депресивним психосом