564
Саша Кеннеді напої 25 літрів води в день
Лікарі і дієтологи рекомендують пити не менше 2 літрів води на добу. Зазвичай вони не вказують на верхній ліміт, так як нормальна людина не здатна пити більше 6 літрів рідини на добу.
Саша Кеннеді, 26-річна жінка з Essex, Англія, споживає до 25 літрів води в день. Мати з двох сказав, що вона не може йти на годину без води. Вона прокидається на пити, навіть в середині ночі. Знаючи свої дивні риси, вона змушена носити пляшки з нею всюди і використовувати туалет до 40 разів на день.
Неприємний спрага над Саша Кеннеді, коли вона була близько двох років. Вона попросила батькам більше води, а потім взяла її до лікаря. У клініці не знайшли ніяких відхилень від норми, але у віці 6 років мама змушена залишити на половині літра води біля ліжка дочки вночі. Дівчина почала приймати водяні пляшки до школи і під час її припинення, коли інші діти грали, вона витрачала більшу частину свого часу питної води.
До 15 літрів на добу, і заглушка її матері, залишена її ліжком, була замінена 5-літровим контейнером.
У віці від 16 років у Школі Саші та почала працювати на складі взуття. Коли працівники побачили, скільки води вона споживала в день, вони перенесли охолоджувача ближче до неї. У 20 році вона почала пити до 20 літрів на добу, але її залежність досягла свого піку, коли Саша Кеннеді перейшла до фрілансування. Працює з дому для телекомунікаційної компанії та напоїв між 18 і 25 літрами води в день.
«Якщо я не займала ще одну сіпку води, я можу відчути свою висихання рота. Я не можу сконцентрувати, - говорить Саша, "Народи не вірять, що хтось може пити, що багато води, поки вони не зустрілися. Тексти пісень, а це означає: Вони просто не можуть вірити очі. Я відчую, що весь час і пити воду безперервно. Це наркоманія, шкідлива звички. Вона сказала, що вона прокине кожну 15 до 30 хвилин в середині ночі, щоб пити воду або піти в туалет.
Справа Саша Кеннеді дуже рідко. Вони говорять, що незважаючи на те, що вона зараз відчуває себе добре, в майбутньому гіпергідратація може призвести до різних видів проблем здоров'я і в рідкісних випадках навіть викликати смерть. Це пов'язано з тим, що клітини тіла Саші Кеннеді отримують надлишок води, що збільшує розмір. Цей стан особливо небезпечний для клітин мозку.
Веб-камера