433
Проведення соціально-особистісного експерименту, Kierstin Gruys на рік не виглядав в дзеркалі
Кірстін Грейс, 29-річний аспірант соціології, вирішив на незвичайному досвіді: протягом усього року вона уникає власної рефлексії, щоб збільшити самооцінку і надихнути інших, щоб не приділити багато уваги їхньому появі.
Більшість жінок не можуть обійтися без дзеркала протягом півгодини. Вони постійно перевіряють, якщо їх одяг і макіяж є OK, але амбітний студент вирішив не подивитися на себе протягом року. Kierstin коментує, що вона була дуже важкою для неї, щоб уникнути дзеркал: дзеркальні поверхні були знайдені на вулицях. У домашніх умовах дівчина закривала дзеркала у ванній так, щоб вона могла чистити зуби і мити себе без омотування умов експерименту. Вона навіть навчалася використовувати автомобільні дзеркала, щоб не бачити себе в них.
Kierstin сенсорні макіяж. Спочатку її початок викликали багато труднощів, але потім вона адаптувала і прийнята, що експеримент зробив її усвідомлення, що це дійсно не важливо, що більшість її знайомих думають.
Як підліток Кірстін бореться з небезпекою про її зовнішній вигляд і страждав від аортексії. Дівчинка обсесувала з її зовнішнім виглядом і вагою. Вона обмежує харчування та споживання рідини, що призводить до серйозних проблем зі здоров'ям. Кирстін страждає від каменів нирок, крім того, через брак жиру знижується її щільність кістки. Також дівчина має загальний розлад їжі для пацієнтів з аортексією.
За допомогою довготермінової терапії, анорексії Kierstin перенесли волонтерство з організацією «Про-Фаце», яка намагається допомогти жінкам з проблемами зовнішнього вигляду.
Починала свій анти-мірорський проект у 2010 році під час приготування на весілля до її ф'янке, Михайло Акерман. Вона завжди мріяла про покупки в весільних сукнях. Але в житті виявилося, що фітинги стали джерелом безперервного стресу. Кірстін почав критично думати про її зовнішній вигляд і працював на втраті ваги перед весіллям, відчуваючи себе як гіпокритична людина. Одного дня, під час читання Народження Венери, вона походила в опис життя нунів в Ренесанс Італія. Нагадуємо обмеження проти ванності: «Не використовуйте дзеркала». Вони не допускаються шукати один одного, коли вони роздягаються. Вони також заборонені шукати себе, коли вони роздягаються. Кірстін зрозумів, що це був спосіб жити її життя, який надихнув її позбутися від дзеркал.
У першому місяці вона згадувала, половина часу вона залишить будинок з розлученням туші на обличчі. При покупці на консультацію друзів і чоловіка замість того, щоб подивитися на себе в дзеркалі. Навіть на весільний день Кірстін ніколи не виглядав на себе. "Для мене, день має особливий зміст, незалежно від того, як я шукаю", - сказала вона. Вона і Михайло танцював на пісню "Я буду вашим дзеркалом" на їх весілля.
12 березня завершився експеримент Кірстін. Вперше в 12 місяців вона дивилася на її відбиття навколо сім'ї та друзів. "У мене було трохи неоднозначності, але я був щасливий з чим я бачив", - згадує Кірстін.
Веб-камера
6 найвибагливіших наукових експериментів з дітьми
Сльози людини приходять в три види і мають різні хімічні склади.