Людмила Павличенко – найуспішніший жіночий снайпер в історії

р.

Героїн Радянського Союзу Людмила Павличенко загинув 309 німецьких солдатів і офіцерів, в тому числі 38 ворожих хіпперів, роблячи її найбільш успішним жіночим снайпером. Це було лише до 1942 року, коли її поранення змушені залишити поле бою до кінця війни. Але це було дуже важко для Павличенко, щоб прийняти свій перший постріл.

«Для бою я зумів взяти хорошу позицію, звідки супротивники не могли бачити мене. Але я не можу зробити себе, щоб стріляти. До війни я використовував стрілки, тому я вважаю себе дуже маркером. Зйомки хтось є ще однією справою! І в той час як я соромлюся, німці знімали російський солдат прямо поруч зі мною. Він був настільки молодий і хороший! Я був зануренням і після того, що я нічого не сумнівав. – сказав Людмила Михайлівна.

Після поранення та госпіталізації Павличенко подорожував до Сполучених Штатів, де вона виступала в різних містах, надихаючих союзників. «Гентльмен,» захопився натовпом тисяч людей. Я двадцять чотири роки. На фронті вже знищили три сотні і дев'ять загарбників. Чи не ви думаєте, що ви вже давно приховали? Далі, а потім аудиторія розірвала на стоячу овуацію.

Веб-камера

Категории

Смотрите также

Новое и интересное