Барселона через очі Factroom: 7 фактів про музей Пікассо

Продовжуємо розповідь про столицю Каталонії, Барселона, де ми побували в кінці вересня за підтримки пошукової служби для дешевих квитків Aviasales. Сьогодні ми розповімо про музей Пікассо.

Попередні повідомлення:

• 10 фактів про перевезення
  • 10 фактів про зоопарк Барселони
  • 15 фактів про Барселона
  • 20 фактів про перше враження
1,1 км Музей Пікассо в Барселоні є одним з двох музеїв цього художника в світі, другий знаходиться в Парижі. Барселона презентує переважно ранні твори, з пізніх найвідоміших картин - серія "Меніна" (59 робіт), написаних Пікассо на основі картини однойменної назви Velázquez.

2,2 км В'їзд в музей Пікассо знаходиться в одному з вузьких вигинів алейних шляхів Барселони Готичного кварталу, і це не легко знайти. У першу чергу ми немовно пройшли, але потім переверталися до місцевих жителів за допомогою. Після того, як правило намальовано: ви не знаєте, де музей – подивитеся на найдовшу чергу, швидше за все, він веде там. Дуже гарна лінія швидко рухається.

3. У Будівля, що будується музей в 16 столітті. Дуже приголомшливі двори, які можна знайти в деяких номерах. Я дивлюсь, якщо це музей, як це. Деякі стіни побудовані 400 років тому варто.

4. У Зручно, експозиція розміщена в хронологічному порядку: вона починається з ранніх робіт і можна спостерігати формування художника, послідовно рухаючись з залу в зал. У деяких місцях відчуються тимчасові збої: наприклад, є багато робіт «блакитного» періоду, але «рожевий» практично не представлений, очевидно, все в Парижі.

5. Умань З якоїсь причини немає аудіогідів російською мовою. Інші музеї в Барселоні, але не тут. Кошик: Якщо ви збираєтеся відвідати – освіжайте пам’ять основних верств роботи Пікассо, це буде набагато цікавіше.

6. Жнівень «Меніни» займають 2 або 3 номери. На першому цікавому, потім дратує, ще майже 6 десятків майже ідентичних картин. Пікассо сказав: «Щоб хтось хоче просто скопіювати меніна.» Якщо я був це зробити, то я б сказав собі: "Що робити, якщо я поставив цей персонаж трохи праворуч або зліва?" Тексти пісень, а це означає: І я хочу, щоб зробити переміщення по моєму шляху без дійсно турботи про Velázquez. Намагатися, як це, безумовно, призведе до зміни освітлення, або позиціонувати його по-різному, як я перемістив персонажа. Таким чином, трохи мало, я досягла успіху у виготовленні живопису, Менини, яка була незадовільною для копірайтеста; вона не була меніна, як вона бачить їх на полотні Велазьке, вона була моя меніна.

7. Про нас В цілому, враження від відвідування музею Пікассо перемішуються: з одного боку, здається, дуже класно, з іншого боку, майже повна відсутність картин з найвідомішого періоду Пікассо – «Кубизм» – розчаровує. Але, звичайно, рекомендується відвідати будь-яку людину, яка не байдужа до світової культури.

Музей «Рабочий квартал Амури» - Музей «Рабочий квартал Амури» Скільки коштує квиток на літак до Іспанії? Скільки коштує ви думаєте :

Aviasales в соцмережах: Twitter, Facebook, Google+, Vk, Youtube, Pinterest

Веб-камера