584
Jullah Abdullah миє її руки 300 раз в день і її волосся 25 раз в день.
40-річний Юллах Абдулла з Малайзії має застраховану потребу в різних гігієнічних обрядах.
Почуття в її поведінці почалося близько 20 років тому. Поступово вони погіршуються, і зараз жінка проводить 5 годин на день душіння і миття волосся 25 разів на день. Jullah миє руки до 300 разів на добу.
Сама жінка помітила щось неправильно в її поведінці близько двох десятиліть тому. Потім працювала лабораторним помічником в клініці, переробляючи тести сечі, калу і крові на тест на ВІЛ. Юлла Абдулла почав витрачати більше і більше часу миття своїх рук, бояючись інфекції, а потім зрозумів, що вона розробила обсесивно-компульсивний розлад. Незважаючи на це, жінка вирішила не звернутися до допомоги. «Я думав, що я можу впоратися з ним», - сказав він.
В кінці вона втратила свою роботу, яку вона була постійно пізно за рахунок обсесії з миттям руки знову або прийняттям душу. Потрібні гроші для оплати векселів. Одного разу вона стала настільки відчайдушною, що вона почала руйнуватися через сміття, що сусіди кинуть, щоб знайти речі, які ще можуть бути продані. Юлла збирала стільки сміття, що вона займала майже всю двокімнатну квартиру, в якій вона мешкала з матір’ю. Її матір змушений спати на сходи через неприємний запах і відсутність вентиляції в квартирі.
Поступово кількість сміття виросла так багато, щоб він заблокував вікна і квартиру стала темним. Тоді Юллах зрозумів свою нечистість. Вона почала миття безперервно і ледь лівою ванною кімнатою протягом трьох місяців.
У 2009 році вона була на межі самогубства і звернулася до Сінґапурської чоловічої асоціації охорони здоров’я. Команда гарячої лінії допомогла їй направляти життя в правому напрямку. Через кілька років її стан погіршився знову: Джуль почав пропускати її призначене лікування. Жінка тепер harassing до двох пляшок шампуню і 21 штук мила в день.
Вона так виснажена гігієнічними процедурами, що не встигає ні енергії на що-небудь інше. На щастя, її радник Адвокатського об’єднання «Металь здоров’я» домоглися вчасно та помістила жінку в відповідній установі, де жінка проходила 22 днів. Тепер, Абдулла впевнений, що вона відновила контроль життя. Вона навіть погодила розповісти про свою історію в фотовиставці My World фотовиставки, яка спрямована на підвищення обізнаності про психічні захворювання у світі.
Веб-камера