Найдавніший батько світу 96

Американський фермер Ramjit Raghav став найстарішим батьком світу в 96 році, поломивши власний рекорд. У віці 94 років він мав свою першу дитину, сина, і Рагав вперше проголосив найстаріший батько у світі. Тепер він знову підтвердив свою здатність задуматися після того, як він і його 54-річна дружина Шакунтала відродила другий син минулого тижня.

Людина, яка досягла майже століття, пояснює свою невичерпну чоловічу енергію здоровим способом життя і вживання фруктів і молочних продуктів. Більшість всіх сусідів є ревнощами його сексуального потенціалу. За словами Рагава, він має секс 3-4 рази на ніч.

«Ніжбори завжди просять мене, що мій секрет, і я розповідаю, що Бог Божий», - сказав він. "Я здоровий і насолоджуюся сексом з дружиною. Я думаю, що це дуже важливо для чоловіка і дружини, щоб мати секс на регулярній основі, і якщо вона просить, я можу присвятити йому всю ніч, але заради дітей я тримую свої потреби.

Батько-два вважає, що їжа, як мигдаль, вершкове масло і молоко допомагають йому підтримувати сексуальну активність, які молоді чоловіки можуть заздрити. Згідно з батьком, він залишився один за все життя, поки він зустрів дружину близько 10 років тому.

5737-1977

Індійський сказав, що він і його дружина не хочуть дітей, і його дружина пройде стерилізація. «Ми маємо обмежені фінансові ресурси і можемо задовольнити потреби двох дітей. Ми хочемо, щоб вони пішли в школу і призводять до гідного життя, сказав Рагав.

Веб-камера