5 популярних психологічних порад, які практично завжди недоречно

Привітання порад для багатьох людей так само, як і секс. Вони відчувають себе мудрими чоловіками у всьому світі, сповненому недосвідченості та наївності.

1,1 км «Не коли-небудь відмовляється від своїх змови! ? Це, мабуть, одна з найяскравіших порад, адже вона підкреслює майже всі героїчні історії. Хто б знав про Ґіордано Бруно, якщо він відмовляє свої переконання у страхуванні виконання? Якщо у вас є те, що ви вважаєте, ви повинні захищати свою правду до останнього падіння крові.

Всі справжні герої знають це. Ви хочете бути героям, не ви? Ну, стояти ще... якщо ваші переконання суперечать вірам інших людей, які ви взаємодієте і хто любить дарувати поради. Ор...

Ще один варіант:

«Не забувайте думати про те, що ти бореться з іншого боку. й

Запитайте, що тварина виступає в ПЕТА, якщо вчені, які проводять експерименти з тварин, повинні боротися за свої переконання. Запитайте вчених, які думають про наполегливість народу ПЕТА. Так, вони за один одного просто втілення світового зла і розтопленої моральності!

Більшість "боротів" не є героями, але досить вболівальниками. Зважаючи на те, що вони нездатні компроміси, і компроміси є те, що зберігає людство, що рухається вперед. І стає можливо тільки тоді, коли людина починає розуміти, що протилежна сторона інфікована цим «Реалові герої ніколи не дають!» «Всі йдуть до кінця, що це!»

Але... навіть Кулюкс Клан абсолютно переконаний у високій моралі того, що це робить.

Так само, як люди, які бортові клініки. А дельф Гітлер воював до кінця для того, що він вірив, за це питання.

Так, якщо ви збираєтеся «вступити своє життя», щоб боротися за щось, можливо, ви також повинні повідомити про коруду (наважно тривалість життя), щоб переконатися, що ви не Hitler в боротьбі.

2,2 км «Так, що ти думаєш!» Коли я був у четвертому класі, ми мали вчителя, який запустився в будь-який час і з будь-якої причини, і це буде все часу. А потім дізнався, що вона захопила чоловіка в той час і була трохи її розуму.

Щоразу вона почала гасити мене в її стискаючому голосі, я, дев'ятирічна дитина, торкалася. І я не міг думати про все краще, ніж претендувати, що мій шлунок раптом перекручений і я терміново потрібно, щоб піти в ванну кімнату, де я сидів для решти класу, щоб не повертатися до цієї кошмари.

Коли я скаржався на мами, вона сказала: "Не збираюся потрапити в голову і дізнатися, що на вашому розумі. Якщо ви вважаєте, що у вас неспішно, розкажи її про неї в обличчі. Я слухав і наступного разу я відірвав до вчителя, що вона псувала мене несправедливо. Тоді вона усвідомила, що ви не можете взяти свій гнів на дітей, аpologized і ніколи не зробив це знову.

Помилки. Звісно, вона не розуміла нічого, тільки вона стала ще більш дикою - як я dare dare to dare вчитель. Через кілька хвилин я стояв в офісі директора, де я також намагався представити свою точку зору – це час, щоб люди, які здавалося б, ніколи не розлучалися нікому, і мали подумати про себе. Я думав, що вони розуміють мене тут. Ніщо не подобається. Чи не парі живота.

Я знайшов ще одне слово для себе:

«Повідомляйте свою думку, але не дивуйтеся, якщо ніхто не хоче слухати. й

Вирощування заходів, серед інших речей, що реалізують сумну правду: світ не дуже піклується про вашу думку. Кожна дитина робить це відкриття для себе, як тільки він вперше потрапляє в аргумент з дорослим: Ви не знаєте, як зробити аргументи і захистити свою позицію. Поки ви опанували тільки одну тактику: повторіть те ж саме над і знову, голосніше і голосніше, і сподіваємося, що така явна правда буде якось знайти свій шлях до дорослої свідомості. І коли дорослий усвідомлює, що аргумент не використовується, він робить аргумент вбивця - що він живе довше, тому він знає більше, і тому його точка зору важлива, і ваш не є. Не знаєте, що ви йдете. й

І відтепер ви навчитеся тримати свої думки самостійно. Вони не мають значення, тому що ви не досягнете необхідного віку або рівня освіти.

Після того, як ви навчаєтеся навчатися, і є фаза в житті, де ви думаєте, що ви знаєте і зрозуміти абсолютно все. Тоді ви можете піти в коледж, а потім він стає очевидним для вас і ваших друзів, які світ буде ідеальним, якщо людство слухали, що ви намагаєтеся передати його. А потім у вас є однакова фаза, яку ви пройшли через перший раз, ви мали аргумент з дорослим. Ви навчитеся тримати свої думки самостійно.

Якщо ви побачите світ, щоб послухати вас (по суті, це можливо, що ваші думки трохи значення для ваших друзів/короберів/догів).

3. У «Що відбулося. Забудьте минуле! Тексти пісень, а це означає: Мій минулий далеко від ідеального. У своїй молоді я б стикнувся, спати на своїх друзів, і викликати багато неприємностей до коханих, які були прагнути платити рахунки. Моє життя була як одна нескінченна вечірка. Коли я, нарешті, почав розвиватися, мені довелося патологізувати багато людей. І частіше, ніж ні, я чую щось схоже, "Чому я радий, що ви нарешті отримали голову навколо". Що відбулося, ви не можете повернутися до минулого. Забудьте про нього. Думка майбутнього.

В рамках, звичайно, вони були правими. Дуже важливо пробачити помилки, які були зроблені в минулому і почати рухатися вперед. В іншому випадку, провину можна приїхати на вас засмаги. Але це не означає, що ви повинні просто забути про те, що ви повинні були пройти і як ви отримали, де ви були.

Я б парафраю цю пораду:

Не дозволяйте їм стати обсесією.

Люди, які постійно загрожують себе за минулі гріхи, так само нестерпні, як ті, хто ніколи не перестає думати про їх досконалість і винятковість. В обох випадках людина перестає псувати інших людей і орієнтується виключно на себе.

Не про забути минулого. Про те, що миро з ним.

Усвідомо про помилки та їх наслідки є те, що ви краще, ніж зараз. Якщо ви не пам'ятаєте сумні наслідки неправильного рішення в минулому, подумайте уважно перед тим, як зробити таку ж приступність в майбутньому.

Але коли людина говорить про те, що ви «старієте з чистим шифером», є висока ймовірність того, що він просто намагається маніпулювати вас. Як і екс-дівчина, яка хоче повернутися до вас, "Забудь все захоплення." Це спокуслива, тому що вона звучить як прощення. Але в більшості випадків людина просто хоче забути про власні варення. Не потрібно пам'ятати, що для вашої перерви була хороша причина.

«Не забуваємо минулого. Подумавши про те, що це змушує мене відчувати знезаду. Давайте прямо до частини, що дає мені задоволення.

4. У «У цьому житті ви можете тільки довірити себе! ? Дуже легко вірити. Ми завжди будемо хто-небудь дуже досвідченим, хто пояснить, як все працює в цьому світі, і що вам потрібно, щоб уникнути падіння в пастки, викладені всюди.

Насправді ця пасивна філософія є характерним для людей, які дуже люблять претендувати жертвам. Вони спалювали пару разів і зараз живуть з твердою вірою, що кожен навколо просто чекає можливість обрамляти їх і сидіти.

І я не знаю, як вирішити мої проблеми. Я здолаю себе всю відповідальність, тому що корупція в державі і недосконалість світу в цілому робить свої особисті зусилля безглуздими і бездіяльними. й

Чи може бути мудрим для того, щоб випити чужі мотиви, а також бути обережними щодо потенційних кроків. Але побудуйте своє життя на ідеї, що ви тільки довіряєте людину на планеті не тільки фольги, це небезпечно. Не кажучи вже про те, що це одне з найбільш самоспокійних ставлення.

Мій варіант:

«Для людей існують. Дізнайтеся, щоб відрізняти їх. й

Вся точка зв'язку полягає в тому, щоб об'єднати себе з тими людьми, які близькі до вас і віддалити себе від тих, хто ви не хочете бачити поруч з вами.

Ми робимо, щоб жити в невеликих групах, і для того, щоб сформувати ці групи, потрібно, щоб ми довірялися хоча б на вибір.

Ви не повинні налаштувати себе, щоб мати всі люди навколо вас, граючи гру “хто буде ебать його першим?” Це означає, що ви є єдиною морально здоровою людиною на планеті. Додайте пару галюцинацій і можна сміливо діагностувати параноїдну шизофренію.

Це не означає, що ви повинні носити рожеві окуляри і поділитися своїми секретами. У світі багато людей, які не пропустимуть можливості використання, оману та кадру. Але це не означає, що кожен повинен підходити з страхом, як растровий

Ця порада добре підходить для тих, хто хоче уникати труднощів, які завжди приходять, коли ви намагаєтеся побудувати відносини з іншими людьми. Не циніки. Просто ледачий.

5. Умань «Знайди момент! Щодня, як ваш останній! Ця порада як ідеалістика, як виклик «люби всім людям». Якщо я дійсно знав, що сьогодні був останній день мого життя, перше, що я хотів би був відкликати всі гроші з мого облікового запису і витрачати його на те, що я ніколи не міг дозволити собі, тому що я повинен думати про те, що буде завтра. Друге, що я хотів би зробити, це знахідка, яка бажала мене в школі і зробити його відповідь на всі мої приниження.

Чому? Якщо немає в майбутньому, не існує ніяких наслідків і не несе відповідальності. Завтра ставка може падіння на Землю, це все. Так чому б не жити, якщо це дійсно сталося? Чи можете ви уявити світ, де підлітки з гормонами в їх крові просто приходять і пропонують секс? Чому? Якщо є тільки сьогодні, то немає часу для знайомства і суду. Так що єдиний спосіб, щоб просто придумати і просити до тих пір, поки хтось говорить так. Зробіть свою роботу? Ну, забути про це - йти і нарешті дати боса все, що у вас є. Чому час відходи на речах, які не весело, навіть якщо ви знаходитесь на вулиці без них?

Ще один варіант:

Заповнити сьогодні з значенням.

Це означає зробити щось сьогодні так, щоб завтра, шукаючи назад, ви можете гордість себе. Сьогодні, ви маєте можливість зробити життя трохи простіше і приємніше. Чим менше ви думаєте про завтра, тим важче ви будете розуміти, що приїжджати ніколи не прибули, і ви витрачали гроші і енергію заради другого задоволення.

Не робіть мене неправильно, це чудово, щоб бути щасливими щодня. Звісно, ви не можете провести весь життєвий тренінг для майбутнього. Але є тільки одна категорія людей, які мають право жити в подарунок: діти. Ось чому хтось має подбати про них.

Джерело: www.mixstuff.ru

Веб-камера