10 цікавих фактів про фільм «Мене в чорному – 3»

Вечора Сміт, який взяв найбільшу поломку в своїй кар'єрі, повертає на екрани в секлі на популярну комедію Чоловіки в чорному кольорі! Ми зібрали для вас десять найцікавіших фактів про фільм, і ви можете подивитися його у відмінній якості тут.

1,1 км Система кабельного спуску показана в плівці поруч із запуском Аполлона є. Призначений для Аполлону і згодом розширений для програми Space Shuttle. Під час надзвичайних ситуацій екіпажу довелося спускатися в сталеві кабіни вздовж кабельних ліній до вибухобезпечних бункерів. Для астронавтів, освоєння системи було частиною тренінгу, але це ніколи не було використано в реальній надзвичайній ситуації.

2,2 км Сача Барон Кохен був розглянутий на роль Бориса.

3. У Джей їде назад 43 років і зустрічає Кай, грали Джош Бролін. Але Йош не 43, але тільки 21 років молодше Tommy Lee Jones.

4. У Коли Борис виводить в’язницю стіну, всі охоронці відсмоктуються, але коли він виходить, не єдиний тіло знаходиться поруч. Тим не менш, тіла не могли літати в космос, тому що місяць має тяжіння.

5. Умань Коли почалася зйомки, скрипт ще не був завершений. Це призвело до затримок в процесі зйомок, оскільки деякі сцени повинні бути перероблені пізніше, щоб відповідати скрипту.

6. Жнівень Попередня частина фільму «Мен в чорному» була випущена в той же рік, як фільм «Спайдер-Мена». У 2012 році вони поєднують чоловіків в чорному кольорі 3 і Новому Людина-павук. До речі, один з письменників «Мен у чорному – 2» перервнув роботу над фільмом, щоб взяти участь у написанні сценарію «Свайдер-Man». Чоловічий письменник працював над командою Black 3.

7. Про нас Михаїл Бей, директор Armageddon і Pearl Harbor, висловив інтерес до роботи на чоловіків в чорному кольорі 3. Але якось не взяв його.

8. У 18 травня на прем'єрі фільму в Москві Баррі Сонненфель заявив, що він хотів зробити стік: Я дійсно хочу зробити четверту частину, але це може бути зроблено, якщо третій є успішним. В ідеалі я хочу зробити Вілл Сміт, Tommy Lee Jones і Josh Brolin разом. Will Smith і Tommy Lee Jones сказав, що вони також не розумію повернення в Part 4.

9. Навігація "Мен в чорному 3" - єдиний фільм в серії, після чого Вілл Сміт не випустили сигнал або відеокліп.

10. Німецький ресторанний шеф-кухар не лежав про хоча б одну рибу. Падіння (необхідна особа з великим носом) по-справжньому земляний.

Прикольна комедія "Мен в чорному - 3" можна подивитися в онлайн-кінотеці У будь-який час і в відмінній якості. Послуга працює не тільки на комп'ютерах, але і на пристроях Apple і Android, тому ви завжди можете носити колекцію фільмів з вами!

Веб-камера

Категории

Смотрите также

Новое и интересное