Японці не здавалися 28 років.

497257

Японський солдат Shoichi Yokoi був розроблений в японську армію на початку Другої світової війни. У 1943 році був відправлений на острів Гаум. У 1944 році острів був зайнятий американськими військами, тому Шоіті вимушено приховувати в джунглі з дев'ятьма військовими солдатами.

Сьома з них залишила острів в наступні два роки, а решта три, включаючи Шойчі, почали жити окремо на різних кінцях острова. Через кілька років його колишніх колег загинув, і японська мала жити на острові окремо.

848591

На наступний 28 років бійець поховав у підземній печері. Він їсти гризунів і дрібних тварин він міг зловити, і зробив одяг з рослинних стебел.

24 січня 1972 р. людина нарешті виявила рибалки. Через дикий зовнішній вигляд солдат був помилковий для кримінальних, захоплених і переданих до влади. Коли Шойчи повернув додому, він оголосив, що повернення в Японію живим був справжнім шампером для солдата. Але він став знаменитістю. Його назва часто була представлена в місцевому пресі в роки, які слідують, і фільм з назвою Yokoi і його восьмих років був зроблений на основі своїх пригод. Секретне життя в Гуамі. У 1991 році знаменитий Шойчи отримав аудиторію з японським імператором Акіхіто і за решту свого життя вірив, що це було найбільш вагомим, що коли-небудь сталося з ним у всіх його роки.

Поблизу перед смертю він розповів про реальні причини, які привели його на перебування в Гуамі. «Я мав складний дитинство і багато моїх родичів лікували мене погано. Я був застрягти в джунглі, тому що я хотів отримати навіть з ними, сказав Шоті.

Shoichi Yokoi померли від інфаркту атаки 22 вересня 1997 року у віці 82. Він був похований під плитою, замовленою матір'ю, для чого вона подумала сина в 1955 році.

Веб-камера