488
Як виявилося, вдаривши в патрони з ігрової консоль Dendy стала досить міцною ідеєю.
Факт для тих, хто як дитина відіграла консолі NES, в Росії краще відомий як Денді – «здуття» був абсолютно безтурботним і навіть шкідливим способом, щоб зробити роботу «підступним» картриджем! Майже 30 років після виходу цієї консолі міф остаточно знеболюється.
Франкі Virutello, the host of the game show Digital Press Webcast, сказав, що як дитина, коли картридж вставляється в консолі відмовилися працювати або екран відображається незрозумілі символи замість гри, він часто викинув картридж, як всі наївні вентилятори відео ігор в той час.
«Примітка, але волога від дихання, шкідлива до чіпа, і мікроскопічні шматки їжі, що потрапляють всередині картриджа, цей метод не працює». Я зробив експеримент один раз: Я кинув 10 разів на день в патрон на місяць, а потім зламав його. І я знайшов, що з внутрішньої сторони він був покритий білим покриттям, не кажучи вже про те, що він не працював краще.
Чому так популярний метод?
«Це міф», – пояснює Френкі, «на жаль, на тому, що патрони часто почали працювати після процедури!» Є два пояснення для цього: спочатку патрон може бути вільно вставлений, тому витягти його з гнізда і вставити його назад, ви просто отримали дотик і все працювали. По-друге, волога від вашого дихання може служити провідником і зробити контакти краще, при цьому значно зменшуючи термін служби через корозію. й
Веб-камера