Вегетаріанці менше схильні до хвороби серця, але досвід більше розладів харчування

Вегетаріанці менше схильні до хвороби серця, але досвід більше розладів харчування

Всі чули про те, як вегетаріанство добре для вашого здоров'я. З одного боку, це справа - ризик захворювання серця знижується до 32%. Однак наявність великої кількості овочів в раціоні ще може викликати проблеми здоров'я.

Овочі листкові, такі як хребта або капуста, є 46 відсотків причин харчових захворювань, особливо норовірус, які можуть бути присутніми в фекалійній воді. Оскільки вегетаріанці є найбільш активними споживачами таких продуктів, вони є першими для ризику. Між 1998 р. та 2008 р. вбито 4,939,155 осіб.

Звичайно, проблема не з овочами самі, але з чим вони вирощуються і обробляються. Більшість людей не вирощують овочі самостійно, тому їх потрібно купити в магазині, спираючись на якість придбаного продукту. Отруювання їжі відбувається щодня.

Розчин простий: обробляти овочі максимально кращими до їжі. Не складно ретельно вимити їх гарячою кип'яченою водою для підтримки власного здоров'я.

Веб-камера