Причина, яку ми вважаємо, що третій закон Кларка не працює в 21 столітті

Чарівний футуристичний письменник Артур К. Клерке відомий трьома законами, які сформульовані, найбільш помітно третій закон, що говорить про те, що «які достатньо передові технології не відрізняються від магії». Однак в сучасному суспільстві це право втратити свою актуальність.

Кларк був універсальним людиною - письменник, винахідник, філософ. Але перш за все, він був футуристом, який він дивився вперед з надії, і що дав сенс його ідеї. Це можна побачити з трьох законів:

При поважанні, але похилого вченого стверджує, що щось можливо, він практично безумовно правий. Коли він говорить щось неможливе, він, ймовірно, неправильно. Єдиний спосіб виявлення лімітів можливого венчурення в неможливо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Так, третій закон. Давайте подивимося на те, що технологія була схожа на століття. Кожен винахідник, який «загартований» наука ризикує називати саркером і загортаючи на ставку. Але в той час як час переходить, знання, накопичені людством, значно зростає. Якщо ви покажете телебачення на людину, яка ніколи не бачив її, вони можуть бути прикрашені тим, що вони бачать, але вони, ймовірно, розуміють, що з певними знаннями і матеріалами, цілком можливо, зібрати його. У правді навіть технік-завдя людина навряд чи може уявити кожну деталь того, що виконана технологічна новинка. Так само ми сприймаємо штучне серце або комплексний прискорювач частинок. Або, наприклад, вуличний магія показує чудеса відродження. Це може бути вражаючим, але навряд чи хтось вважає магію. Ви не знаєте, як це робить, ви можете подумати, але я впевнений, що це можливо з сучасними технологіями.

Не знаю, як це відбувається. "Я не можу це зробити, але я можу дізнатися, як це відбувається, але якщо ви хочете, ви можете знайти відповідь." Саме тому, що третій закон Кларка не є актуальним у світі.

Веб-камера