У 2010 році пара чорної Нігерії породжувала до абсолютно білої синьо-яленої дитини.

Коли Angela Ihekboro вперше побачила свою новонароджену дочку, вона була безмовною - дівчина народилася білою, синьо-яленою і блондинками. Здавалося б, що нічого незвичайного, але батьки дитини пари з Нігерії, кілька років тому привітні в Англію.

Батько дівчини, що називається Нмачі (Нігерій для «красивого Бога»), був як пристражений матір'ю: «Що таке...?» сказав він, побачив дочку. Бен Іхекборо сказав: «Моя дружина вірна мені, Нмачі моя дочка: навіть якщо Анжела обдурила на мене, дитина все ще буде Мулатто. й

Ключові слова Бена підтверджені генетичними засобами, які під керівництвом професора Брайана Сайкеса Університету Оксфорда, які підозрюють, що з'явилася певна генетична несправність, оскільки дівчина народилася з досить довгою блондинками кучерявими волоссям, хоча, як відомо, новонароджені діти зазвичай лікуються. Крім того, існує версія, за якою Nmachi має вроджений альбінізм, тобто відсутність пігментного меланіну, що надає колір шкіри, волосся і ірису очей, або іншої подібної хвороби. Для батьків, дочка блонда стала справжнім ангелом, надісланим з неба. Слід зазначити, що це третя дитина в сім'ї, перші два мають нормальний колір шкіри з точки зору їх походження - чорний.

Веб-камера