В очікуванні Paycheck (особливо довгоочікується), ви повинні зберегти на все і приховатися від снів про те, що ви купуєте один раз на гроші в кишені. Багато речей, які здаються вам, привабливі і абсолютно необхідні, і полички супермаркету, дорогі і улюблені делікатеси. Полуниця в січні? Я лікую себе на мій Paycheck. Справжній італійський пармезан? Я думаю, що я купую шматок, щоб спробувати, коли я отримую гроші. І новий гравець, кросівки, величезний телевізор, підписка на спа-центр і багато іншого.
Здається, що ваші бажання працювати проти вас, змушуючи вас звертати увагу на болючу увагу на будь-які спокуси і спокуси. Ви не тільки в цьому. Кожен відчуває однакові почуття, просто тому що мозок любить бажання.
Марша Л. Річини Університету Міссурі, у своїй статті «Коли бажати краще, ніж має» для дослідження споживачів, пише:
«Подума про еквайринг щось дає вам миттєву щітку позитивних емоцій, почуття щастя. Але на жаль, ці емоції недовговічні: вони набагато яскравіше, перш ніж зробити покупку, ніж після того, як ви станете власником. ?
Психолог Данила Гілберт додає:
«Відчуття розчарування після покупки щось, що ви думали, що ви повинні зробити вас щасливішим, щоб купити щось інше, і це нескінченне переслідування створює суспільство споживачів і материків». Скептики говорять, що гроші не щастя, вони неправильні. Щастя - це гроші, але ви повинні мати можливість керувати ним. І над усім:
Стоп покупка. Побачити гроші не на речі, а на нові враження – це дає довго і останню почуття щастя. Подорожі та подорожі. Зустріч нових людей. Навчання нових професій або хобі. Все це їжа для розуму і основи емоційної стабільності. ?
Derek Thompson, бізнес-редактор на Атлантиці, дає кілька порад:
«Не перейдемо в боргу, щоб купити нові речі. Пам'ятайте – будь-яка покупка рано чи пізно (шкіра, рано) стане загальним місцем і припинить Вас, але кредити надовго залишаються. І так як мозок має більш весело мріяти про речі, ніж у них, туман. Зайдіть в торговий центр, перегляньте речі, перевірте нові гаджети, спробуйте на одязі, і не купуйте нічого. Позитивні емоції будуть дуже багато, а потім у вас буде можливість похвалитися раціональністю і економією. ?
Веб-камера