Титанові мийки для іграшок свині

Дослідники змогли відновити пісню, яка грала в одному з життєвих ботів Титану. Під час трагедії прийшло з іграшки свиней, що належить Американському журналісту Редагу Розенбаю, який був 32. Редагог і її іграшка вдалося вижити миття титану, але тільки недавно фахівці Національного морського музею в Лондоні, де свиня отримала в 2003 році в складі колекції Lord McQuitty, повернули музичну «піг» до робочого стану і 101 років після трагедії записали мелодію.

Габаритний зображення

У 1970 році американська жінка в інтерв'ю розповіла про ті сумні події: «Я відмовлявся залишити миючий корабель, але моряк прийшов до мене і сказав: «Ви скажете, що ви не хочете втекти, то я врятую дитину», він захопив мій іграшка свині і кинув в життя. Редагог Розенбаум, разом з відпочинком вижили, довелося провести близько семи годин в житті

Щоб відкрити свиню, не пошкодивши крихкий і старий механізм, музейний персонал використовували рентгенівський аналіз, який показав, що тіло іграшок був виготовлений з дерева і пап'є-маше. Як розповів куратор Національного Морського музею Рорі МакАву, коли необхідно було зрозуміти структуру музичного механізму, дослідникам довелося відфільтрувати випромінювання шляхом розміщення тонкого мідного листа в шляху променів - тільки так аналіз розкриває структуру свинини в усіх деталях.

Всередині іграшок дослідники знайшли зоряний логотип, який тепер сподіваються на виявлення виробника музичної коробки.

«Виробництво 3D вже очікується використання у дослідженні та збереженні інших унікальних об’єктів», - сказав МакЕву.

Веб-камера