Правила життя трьох відомих жінок

Відомі жінки рідко приступають: як правило, вони твердо знають, що хочуть і досягають його. І всі вони, без винятку, розуміють, що краса є зброєю не менш страшною, ніж пістолет. Читати правила трьох відомих жінок – ви можете дізнатися багато.

1,1 км Софія Лорензо ( )

до Кожна жінка потребує фізичної та моральної дисципліни, що вона отримує. Це здатність бути дисциплінованими, стійкими, стійкими, що відрізняє красу від звичайної жінки. Якщо жінка має характер, якщо її особистість неординарна, то навіть з скромними зовнішніми даними, її привабливість тільки посилюється протягом багатьох років, чарівність і стиль захоплюються і стають повними. Джерелом молоді є Ваш розум, а найкраща форма жіночої краси – простота, спокій, внутрішня гармонія.

Жінка, яка впевнена в собі красу, з часом переконує всіх інших.

до Важко бути неспроможним, якщо ви лаштуєте.

- Коли друзі нагадують мені, що я більше шести років, я не вірю. Я думаю, що я ще дванадцять років. Я, ймовірно, залишився в цьому дитинстві і дивитися на світ з широкими відкритими очима. Я все одно цікавиться життям.

- Я вдячний за щоденне життя, за можливість постійно відкривати щось нове. Якщо ви пощастите, щоб зберегти душу дитини, то краще життя все ще приходять.

2,2 км Елевіна Хромченко

до Не соромтесь ваших форм. Все Бог дав вам прекрасне. І якщо це красиве, потрібно підкреслити форми. Головне - зробити це грамотно і смачно.

до Якщо зовнішній вміст не згубиться, ніхто не знає внутрішнього змісту. Людина з багатим внутрішнім змістом не дозволяє собі тримати його зовнішню оболонку в мезах.

- Досягнення жінки завжди досягає того, що жінка в хаті не досягне.

- Прийміть гроші, встановлену біля дощового дня і купіть собі нове взуття. І, можливо, темний день ніколи не прийде.

до Ви не можете відкрити. Ви завжди повинні бути у формі. Ви не можете показувати в поганому стані, особливо родичів і друзів - вони страшні. З іншого боку ворог, з іншого боку, щасливий. Що б не сталося, ви повинні думати про те, як ви шукаєте.

- Чоловік не може, дзеркало - ніколи!

- По-перше, жінка повинна добре виглядати для себе. Після того, як ви починаєте доглядати за собою, буде люди, які будуть піклуватися про вас. В першу чергу ми живемо для себе, а потім для інших.

3. У Коко Шанель

- Руки - виклична картка дівчини; шия - її паспорт; груди - паспорт.

- Не кожна жінка народжена гарною, але якщо вона не стала гарною, то вона 30, вона приступна.

до Чим гірше дівчина робить, тим краще вона повинна виглядати.

- Їжа повинна бути проста. Сонце добре для сім-ти вісім годин, якщо ви хочете, з вікнами відкриваються. Позбавити рано, працювати жорсткий, дуже важко. Це не завадить нікому, бо він створить життєрадісний дух, а дух в свою чергу подбає про долю тіла. Не залишатися пізно. Все, що так цінний в житті, що ви нехтуєте подушкою для того, щоб зупинитися до ранку!

до Для того, щоб бути незамінним, ви не повинні бути такими, як інші.

- Ви не отримаєте другого шансу зробити перше враження.

Досягнення відмінних результатів у всьому і підтримка життєздатності духу може стати жінкою, яка думає про своє здоров'я і фігуру. Щоб розпочати свій шлях до ідеальної фігури, радимо вам використовувати інноваційний препарат для схуднення і збереження ваги XL-S Medical, який потрійає ефективність будь-якої дієти. Завжди залишатися красивим і виглядати в житті з посміханням.

Веб-камера