Google хоче подарувати кожному вічне життя

Інвестиції в безсмертність

Подовження життя є одним з найбільш актуальних напрямків лікувально-біологічних досліджень. Останнім часом до дослідження цього питання долучилися інші приватні компанії та дослідницькі центри.

Компанія «Каліко» представила свою нову дочірню компанію, яка буде мати справу з проблемами здоров’я та благополуччя, але головна мета дочірньої компанії Google – вивчити можливості розширення життя.

За допомогою Calico, CEO Larry Page сподівається на вирішення найпрестижніших проблем сучасного здоров’я та уповільнення процесу старіння: «Діза та старий вік впливають на всіх». Я вірю, що наш підхід до здоров’я та біотехнології може продовжити життя мільйонів людей у довгостроковій перспективі.

Про це заявив, що головний виконавчий директор і один з основних інвесторів був Артур Левінсон, який обіймав посаду Голови Правління компанії Apple Corporation. Як Левінсон каже:

«Я присвятив більшій кількості життя науки і техніки для поліпшення здоров’я людей. У цій області є надзвичайно надихаю і я шукаю роботу з ним.

Журнал Time Magazine оголосив інтерв'ю з Ларна Сторінка про відкриття Каліко, тут є деякі абзаци з оголошення:

Головний корпус Каліко буде розташований недалеко від Штабу Google. Компанія візьме на більш довгострокові проекти, ніж більшість інших медичних фірм. Як сказав Ларна Сторінка, «Це буде приймати ще 10 або 20 років для деяких ідей, щоб стати справжнім». До нас дуже важливі речі, які займе десятки років.

Незважаючи на те, що Google зберігає більшість своїх планів, дослідження, ймовірно, починаються з вікових та онкологічних захворювань. Компанія працює в Каліко вперше, що створить нові технології для боротьби з цими недугами.

Веб-камера