Едвард Сміт був секс з 1,000 автомобілів

Хоча б це те, що він говорить прес.

Едвард Сміт живе в Ельмі, Вашингтон. Він відомий як чоловік, який мав секс з тисячами автомобілів, роблячи його найбільш містким мехафілом - чоловіком, який любить автомобілі занадто багато або сексуально приваблює до них.

Сміт стверджує, що він ніколи не привертався до інших людей, і його любов автомобілів почалася як дитина - він втратив свою невинність з сусідом Volkswagen. Він був тільки однією жінкою 12 років тому, і весь сексуальний досвід був обмежений на одну ніч в Сіетлі.

Коли я був 13, я бачив Corvette Stingray, неймовірний автомобіль, який я мав дивний секс з. Я хотів її. Я не повністю розумію, що відбувається мені, але я впевнений, що це не завдає шкоди нікому, і я не хочу змінити. й

Едвард тепер у відносинах з другим руком Volkswagen Beetle названий Ваніль, 1973 Opel GT ім. Cinnamon і 1193 Ford Ranger названий Splash. Він має секс з усіма цими автомобілями на регулярній основі, але його серце належить до Ванільї, для якого він має глибокі почуття. Він тільки шкодує, що автомобіль не може говорити про нього.

Сміт говорить:

«Зимові хлопці дивляться на груди і дупи красивих жінок. Звертаємо увагу на красиві витяжки і багажники автомобілів. й

Перед тим як в'язати довге зв'язок з Ваніль, Едвард мав секс з іншими автомобілями на вулицях. Він чекав до тих пір, поки ніч приїжджати до цих автомобілів, захопити і поцікавити їх. Але тепер він воліє Ваніль. Сміт не вважає себе аномальним - він стверджує, що він просто любить автомобілі.

Веб-камера