Телевізор неспроможний і для того, щоб його діти дивитись.

Інженер розумів значення його винаходу, але був скептичною .

Не має сенсу сперечатися, що винахідник телеканалу змінив життя людей. Тепер це майже в кожному будинку, і перевертаємо на ранок «паку» для багатьох, як щітка зубів або заварювання кави. Однак, наприклад, свідомі батьки, як правило, обмежують час, що їх діти проводять на екрані, і уважно стежать за тим, що дитина годинникує, вірно бджільниться, що деякі програми та телефільми можуть завдати шкоди крихкій дитині психіки.

Звісно, одна з піонерів технології довгозахисту, також не побачила телебачення як щось, яке, безумовно, було корисно.

Американський інженер Філо Фарнсворт у 1926 році заснував свою дослідницьку компанію, оскільки вони тепер скажуть, що стартап «Крокери науково-дослідних лабораторій», а в рік пізніше представив свій прогресивний розвиток, так званий диссектор – передавальна телевізійна трубка, в якій оптичний образ перетворюється в електричний сигнал за допомогою фотоелектронної мультиплери.

Згодом дизектор не може витримати конкуренцію з іконоскопом, який з'явився трохи пізніше, але набагато більш перспективним створенням Семіона Катаев і Володимира Зворікіна, американський винахідник російського походження: їх вакуумна трансляційна трубка мала більш високу чутливість і дозволило мовлення не тільки фільми, але і зображення реальних об'єктів.

Незважаючи на революційну природу свого винаходу, Farnsworth висловлював себе надзвичайно негативно про телебачення і вважав, що це без особливих зусиль для перегляду:

«Чи нічого не варто дивитися, мої діти і я не збираюся дивитися це, тому що я не хочу включати телебачення в мій психічний раціон. й

Веб-камера